Prima levering, rekening houdend met milieu( kleine verpakking voor klein potje) En de persoonlijke kaart om te bedanken .en bij vragen service aan te bieden. Leuk.

Goede producten, vertrouwd adres

Na wat andere merken gehad te hebben ben ik nu een aantal jaar trouwe klant van Golden Naturals. Hun producten zijn goed en doen wat je ervan verwacht. Golden Naturals doet wat het beloofd. Of het nu gaat om de webshop, het voorraadbeheer, verzenden en leveren of de aftersales. Het is allemaal perfect in orde. Met de juiste combinatie, dagelijkse hoeveelheid en een verstandig eten en drinken ben je adequaat bewapend tegen een breed scala van virale infecties waarvan het herstel aanzienlijk beter en sneller verloopt áls je al een ziektebeeld krijgt. Ik acht de optimale werking absoluut bewezen.

zeer goed

fijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Uitstekend service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Een verkeerd geleverd product ontvangen. 1 telefoontje gepleegd en het goede werd direct verzonden. Het verkeerde product kreeg ik als cadeau.

Herl tevreden

Ik ben heel tevreden over golden naturals

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Tijdig, Keurig en volgens verwachting

Prima producten en prijs, geleverd op het aangegeven tijdstip. Volgende keer bestel ik weer op deze site!

slecht

Bezorging was heel erg slecht! Ik weet niet of dat u aan te rekenen valt, maar anders moet u eens een andere vervoerder benaderen.

Top bedrijf

Supr service

Prima levering

De levering was ondanks de kerstdrukte precies zoals vermeld op de website.

Snel en goed geleverd ..

Altijd goed

Goede voorlichting, snelle levering en goed verpakt.

Gewoon top geregeld!

Duidelijk in alles.

Mooie producten, snelle levering

De producten gevonden die ik zocht, verpakking ziet er goed uit, inhoud is volgens reviews goed dus ik ga ze proberen. Goede service in ieder geval en leuk contact met klantenservice bij een vraag. Bestelling was snel binnen. Website vind ik ook handig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles goed geregeld en super snelle levering

Slecht

Ik krijg juist meer verstopping ervan

Ok

Ik heb nog maar 1 product besteld dus weet niks over de rest. Mag vocht en doorbloeding gebruiken van de huisarts.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering snel en volgens afspraak.

Prima geregeld

Snelle zending

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jammer dat Post.nl niet goed werkte.

Ik was net even weg toen het pakketje werd bezorgd. Post.nl liet weten dat ze het weer meegenomen hadden. Twee dagen later nog niet gehoord waar ik het kon ophalen. Heb zelf gebeld (nummer moeilijk te vinden en heel lang wachten). Toen zelf opgehaald. Jammer. We zijn inmiddels beter gewend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorger

perfecte, stipte service

na bestelling heel vroeg aan huis geleverd, goed op de hoogte gebracht van het tijdstip van levering, was ook effectief tussen de 2 opgegeven uren.

Uitstekend!

Snelle en correcte levering

Volgens afspraak geleverd.

Het product voldoet aan mijn verwachting

Vlotte levering.

Over de kwaliteit van het product kan ik nog niet oordelen.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG