Prima producten

Goedemorgen site, goede producten en snelle levering.

Normaal héél tevreden uitgenomen

Normaal ben ik héél tevreden ware het niet dat ik hier met een 15 tot 20dekseltjes en klevertjes blijf zitten van 2 euro die ik niet kan recupereren!!!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? de 2 euro's recupereren

Goede service en snelle bezorging

geen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede kortingsactie voor soepele spieren en gewrichten supplement waar ik al jaren gebruik van maak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en prima product

Bestelling kwam heel snel binnen

top geregeld

ik heb na div keren besteld te hebben, is alles na tevredenheid geleverd

Snelle correcte levering

Fijn dat u net Black Friday meedeed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post.nl verzoeken de levering voor de voordeur op de grond te plaatsen zodat iedereen het ongevraagd kan meenemen

Een heel fijn bedrijf om je producten te bestellen.

Goede en duidelijke website. Goede klantenservice. Super snelle levering. Goede acties.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede ervaringen gehad!

Altijd een hele goede service

Goede service Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles werd op tijd en goed afgeleverd.

Ja alles werd goed en op tijd afgeleverd.

Nog niet ontvangen.

Bestelling ging prima maar levering twee maal uitgesteld, bij derde keer was ik niet thuis en zou ik bericht krijgen waar het pakje afgeleverd zou worden. Dit bericht tot heden niet ontvangen.

Keurige snelle levering

Mooie voordelige aanbieding en snel in huis.

Fijn dat je een bestelling kunt plaatsen zonder dat je verplicht een account hoeft aan te maken. Het bestellen via de site ging heel eenvoudig en ondanks de Sinterklaas-drukte werd de bestelling supersnel geleverd. Geen enkel kritiekpunt dus, alleen maar lof!

Goed product

Ik heb dit product al een hele tijd maar was gestopt dacht dat ik wel zonder kon ivm de prijs voor aanschaf maar na 2 maanden ben ik daar snel op terug gekomen kreeg toch weer best veel gezondheids klachtjes en heb toen toch weer snel besloten om voor een jaar in te slaan want het help echt enorm goed een aanbeveling voor iedereen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wat vaker een leuke actie

Prima, vlotte service

Eerste bestelling gedaan.

Lekker snelle levering.

Uitstekende snelle service

Goed verpakt snel verzonden

• Heb je nog tips of verbeterpunten?

uitstekend

levering snel en netjes

Alles prima!

Goede supplementen slechte ondersteuning

Al een tijdje maak ik met volle tevredenheid gebruik van verschillende supplementen. Onlangs besloot ik om het eens online rechtstreeks te bestellen. Bestellen ansich gaat top, levering ook snel en goed ingepakt. Op een gegeven moment heb ik contact opgenomen voor ondersteuning. Helaas was dit bedroevend slecht. Vragen worden niet beantwoord en de antwoorden die worden gegeven zijn niet kloppend met de vragen en er wordt vrij snel verwezen naar de informatie op de verpakking. Echter stond de desbetreffende informatie niet op de verschillende verpakkingen. Wanneer je hoogwaardige supplementen verkoopt mag je als consument toch verwachten dat je ook gedegen advies krijgt?

Snelle levering en duidelijke communicatie Prima erg blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd en korting.

Ik kon alleen de 2€ korting van de dop niet toevoegen.

Toppppp

Topppiepopppiee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heb alleen maar goede ervaringen met jullie! Zeer goede producten! Snelle levering! Top verzorgd!

154 Industrieweg D

Best 5683 CG