Fantastische produkten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neege

volgens afspraak

Het product werd op tijd geleverd en is prima in orde

prima product!

vanwege mijn artrose gebruik ik souplesse en ik ben daar tevreden over! De service van golden naturals is prima!

makkelijk bestellen, vlotte levering

Duidelijke website, bestellen ging makkelijk Heel snel geleverd...met een zakje strooigoed cadeau :-)!

Zeer positief

Snelle levering, keurig verpakt en nog een zakje strooigoed erbij, top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede service en communicatie.

Ik moest iets verbeteren in mijn bestelling. even een email en alles direct geregeld.

goede service en topproducten

Fijne, snelle klantenservice. En mede dankzij de supplementen van Golden Naturals voel ik me veel fitter en fijner!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en service zoals beloofd, dus uitstekend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

correct

Het product beantwoord aan mijn wendsen

Gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en supersnel verstuurd.

Heel erg tevreden.

Bezorging snel en punctueel

Correct

Bestelling en levering, vlot en op tijd.

Vlotte levering

Vandaag besteld en de volgende dag al thuis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vorige week 3 producten besteld en ook de code nummers ingevuld op de dop. Vandaag de Senior multivitamine besteld en kon dus maar 1 code van de dip invullen,terwijl ik 3 doppen van €2, had dat vind ik raar.

Top producten voor een goede prijs en een snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Hele goede supplementen!

Ik koop mijn supplementen graag bij Golden Naturals

Snel en makkelijk mijn bestelling plaatsen en laten bezorgen bij een ophaalpunt bij mij in de buurt. Via de mail mijn bestelling volgen, alles binnen 24 uur.

Positieve eerste indruk

Goede en snelle levering.

Prettige afwikkeling

Nee dus

Hoe is het in godsnaam mogelijk om zulke grote tabletten door te slikken ook als ze doorgebroken zijn blijft het een hele toer ben er niet blij mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Super goed

Makkelijke bestelling, goede site Snelle levering en fantastische updates van het leveringsproces. Op de site kun je kiezen waar je bezorgd wil hebben thuis of afhaalpunt. Top

Snel

Goed verpakt, snel bezorgd. De werkzaamheid is bekend. Ik kocht mijn pillen tot voor kort in een winkel in Alphen. Die is er mee gestopt. Jammer. Dit was mijn eerste online ervaring met jullie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering en er is altijd korting op de aankoop:)

Snel, goede prijzen

Prettige site Goede prijzen Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Waarom zo’n achterlijke grote pot die maar voor de helft is gevuld? Extra energiekosten en ook neemt extra ruimte in met verzending. Jullie zijn niet de enige! .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Pot aangepast aan de inhoud

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.