Fantastisch geholpen bij klantenservice nadat via post.nl pakket zoek is geraakt!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke benadering, constructieve hulp van de medewerkster.

Ik ben uiterst vriendelijk geholpen, acties sloten aan bij mijn hulpvraag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ik heb er baat mee en slaap beter

Goede supplementen, slechte verpakkingen

De supplementen/vitamines zijn opzich goed maar de potten waar ze in komen kunnen zoveel beter. De potten zijn veel te groot waardoor ze maar voor de helft gevuld zijn. Ik denk niet dat ik hier nog vaker ga bestellen, de plastic verspilling is te groot. Niet milieu vriendelijk zo.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter passende verpakkingen

Goed produkt

Keurig geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima produkten en prima prijs

Super!!!

Super!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, prima verzorgd en goede kwaliteit

Snelle, correcte levering.

Snelle, correcte levering.

Correcte en vlotte levering

Snelle levering, correcte berichtgeving

Snel geleverd, ruime keuze, correcte berichtgeving.Goede magnesium!

Mijn favourite product zoals altijd een zeer goede toepassing voor mijn dagelijkse verzorgingsnodigheden. Bedankt

Snel verstuurd wordt hèt altijd

Vlug en snel geleverd,leuk dat je ook nog korting krijgt met de doppen,als ze op zijn ga ik weer bestellen!

superservice

ik kon het gewoon in één woord samenvatten!! voorheen bestelden we via 'externe' leveranciers.. maar rechtstreeks werkt gewoon beter én wat n mooie bijkomstigheid was.. zelfs nog met korting..!! dus gewoon dubbel goed.!.! vriendelijke groet, Erik Tjabbes, mede namens mijn moeder mevr. Oostindie van 93

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee, helemaal prima

Als ieder bedrijf zo fijn in contact zou zijn, zou de wereld geen probleem hebben

Geachte Golden Naturals, Wat ben ik blij met jullie. De postbedrijven waren niet handig en ik ook niet. Hierover hebben we snel, goed en fijn contact gehad. Hoe fijn is het te merken dat er dus ook klantgerichte en lieve mensen zijn die wél helpen. Mijn grote complimenten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jullie producten meer beschikbaar laten zijn in mijn plaatselijke drogist, zodat ik het op mijn fiets zelf kan halen en er voor 1 doosje niet een busje door de wijk hoeft te rijden.

Goede afhandeling met alles!

Alles goed ervaren !

Prima voedingssuplementen.

Ik gebruik GN al een aantal jaren en voel mij vitaler.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben nog niet begonnen met het middel vanwege andere ziekte.

NVT.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 2 euro naar 3 euro

Goede ervaring

Snelle levering prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik ben zelf grafisch ontwerper en had dit product bijna niet gekocht omdat ik het zo lelijk vond. In mijn beleving ziet het er nauwelijks betrouwbaar uit, vooral heel goedkoop, en Tel Sellerig en Amerikaans (sorry). Dat vind ik wat jammer (voor mezelf) en zonde (voor het bedrijf).

Slechte levering DHL

Pakket is enkele dagen blijven liggen , op verkeerd afleveradres bezorgd en opengemaakt voor aflevering ! Kortom alles is fout gegaan!

Goede levering

Producten snel en in goede conditie geleverd

Niets meer aan doen!

Vanaf het bestellen tot aan de levering, top!

154 Industrieweg D

Best 5683 CG