Filtre

Super makkelijk en snel

Dit is ideaal nu we niet de winkel in mogen. Super makkelijk en zeker een snelle levering. En schoenen en broek zitten goed

prima en snel ontvangen

Wat een leuke schoenen en wat een goede aanbiedingen. Leuk om te shoppen zo!

Snelle levering!!!

top

heel service gericht, top , ook in terugkoppeling als iets niet meer geleverd kan worden als het uitverkocht is

Goede korting, snelle verzending!

Top !

Mooi ingepakt en snel in huis

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting

Positief

Snelle levering en klantvriendelijk

's middags besteld volgende dag in huis.

Snelle levering, dezelfde dag thuisgebracht! Super vriendelijk! Had per ongeluk de verkeerde maat besteld, ook dit werd supersnel geregeld.

Goede service, mooie kwaliteit!

Alles keurig verzorgd en mooi ingepakt.

Erg tevreden

Via Google bij deze online webwinkel terecht gekomen vanwege bepaald merk. Mooie merken voor leuke prijzen zeker in de sale snelle plaatsing van bestelling en snelle verzending van artikelen. Bestel snel weer.

Goede deal en snel geleverd

Super goede deal voor peuterschoenen. En heel snel geleverd.

Fijne webshop, goede service!

Leuk assortiment! Ik had een ander paar kniekousen geleverd gekregen dan ik besteld had, maar dit werd supersnel en -goed opgelost!

Fijne website!

Mooie sneakers besteld! Fijne website, overzichtelijk en artikel werd snel bezorgd

Zo als verwacht

Snel, netjes en simple

De kleding was Keurig verpakt en helemaal aan mijn verwachtingen voldaan.

snel en correct

binnen 24 uur geleverd

Altijd een super service!

Medewerkers zijn betrokken bij de klant. Mooie merken, goede service, snelle levering.

Keurig thuisbezorgd zelfs

Mooi assortiment, goeie kortingen en supersnel bezorgd.

Ik werd keurig gebeld dat 1 artikel niet meer op voorraad was. Fijn om dit te weten voor de bestelling geleverd wordt. Dag na bestelling alles netjes in huis. Snelle en goede service dus!

Snelle levering, keurig verzorgd pakket.

Eerste bestelling, maar voor herhaling vatbaar! Snel bezorgd en dolblije zoon!

Ben er blij mee

Super fijn om bij jullie te kopen

Meer dan correcte afhandeling van het probleem

Nadat ik een verkeerd geleverd product had ontvangen en geen reactie had ontvangen op mijn mail, heb ik een review geschreven in de hoop dat het een misverstand was en dit alsnog hersteld kon worden. En dan is absoluut gebeurd! En hoe! Binnen 24 uur na de review werd telefonisch contact met mij opgenomen (de verstuurde e-mail was niet ontvangen), het juiste product is razendsnel nagestuurd en als klap op de vuurpijl hoef ik het verkeerd geleverde product niet te retourneren. Uitstekende service dus en meer dan naar tevredenheid opgelost. Ik kom dus terug op mijn eerdere review en raad Kindermodehuis.nl van harte aan! Bedankt!

71 Dorpsstraat

Mijdrecht 3641 EB