Filtre

Mooi verpakt

Heel mooi origineel voetbal babypakje gekocht als kraamcadeaux. Viel erg in de smaak.

zeer goed

snel bezorgd en netjes ingepakt

In 1 woord; Uitstekend!

Goede service, vriendelijke en snelle verzending! Leuke merken met goede kwaliteit. Winkel waar ik vaak wat bestel 👍

Ik had mijn bestelling heel snel binnen, netjes verpakt! Super bedankt!

Uitstekende service

Gewoon zoals het hoort, snel verzonden en goede service

Topkleding

Kleertjes voor baby besteld was op en top service keurig ingepakt en afgeleverd zoals afgesproken ook nog netjes gebeld omdat een artikel er niet was ter compensatie een mooi artikel erbij gekregen dat is nog eens service kindermodehuis ga zo door een dikke👍🏻❤

Super geholpen

Ruime en leuke collectie en uitstekende service.

Aanwinst voor de omgeving. Leuke merken, mooie collectie en uitstekende service. Echt een aanrader om keer kijkje te nemen in één van de winkels of gewoon lekker online.

Prima service en volgende dag al geleverd.

Zeer goede service. Wed nog nagebeld of het voor een jongen of een meisje was ivm lado verpakking.

Prima webshop, snelle verzending!

Duidelijk, snel verzonden en ontvangen. Prima webshop dus!

Super service!

Hele goede service. Ga zo door!

Mooie kleding en snelle service

Overzichtelijk en goede service

Mooie winterjas in de sale

Zaterdagochtend winterjas voor mijn dochter gekocht in de sale en zaterdagmiddag kon ik hem al ophalen. Mooie jas. Ziet er goed uit.

Een goede service en altijd een leuke collectie.

Mooie schoenen, netjes verpakt en snel bezorgd.

Snelle levering!

Leuke kleding. Snelle levering!

Prima service!

Jas voor onze zoon besteld en deze werd binnen de aangegeven termijn bezorgd. Keurig ingepakt. Zag er heel verzorgd uit!

Wat een super service .bedankt

Geweldige service.

Het T-shirt dat ik had besteld van oude collectie was er niet meer, medewerker belde mij en deed er een ander shirt bij van nieuwe collectie

Online alles prima geregeld

Perfecte service gehad met de online bestelling

Kleding werd zelfs thuis bezorgd.

Snel en klantvriendelijk!

Mooi assortiment. Er was een issue met de voorraadinformatie op de site waardoor een artikel niet leverbaar was, maar dat werd goed opgelost.

Snelle levering, netjes, mooie producten

Heel blij mee, zowel online als de stenen winkel zijn prachtig. Goed aanbod, online makkelijk doorzoekbaar en filterbaar.

Snel geleverd , mooi verpakt , goede merken en producten

71 Dorpsstraat