Filtre

Prima geregeld!!

Snelle en zeer nette afhandeling van de bestelling

Hele fijne ervaring!

Fijne site, snelle levering. Fijn en snel contact en geen verzendkosten boven de 15,- kunnen nog veel webshops wat van leren

Heel goed!

Snel en heel netjes verpakt:)

Snelle levering.

Super!!!

Prima service. Kindermodehuis doet wat die heeft beloofd.

Prachtige winkel. Prachtige kleding, heel veel keuze. Keurig geholpen. Zowel online alles snel afgehandeld verstuurd als in de winkel.

een mooi jurkje

onze klein dochter verjaar dag dus een mooi cadeau

Mijn ervaring heel goed

Ik raad mensen aan.

Perfect!!!!

I love it. Absolutely Kind ans Great stuff. They make everything possible

Snel en fijne service

Snel geleverd! Vaak geen verzendkosten ivm gratis verzending vanaf een laag bedrag. Service is ook snel en goed bij eventuele problemen.

Klasse webwinkel

Mijn bestelling in de avond geplaatst Ik had gevraagd of het mogelijk was om mijn bestelling de dag erop te verzenden en dit heeft Kindermodehuis perfect gedaan. Ik kreeg zelfs een belletje dat men het pakket naar PostNL ging brengen. (Ze konden natuurlijk niet garanderen dat PostNL op tijd zou zijn) Maar alles is gelukt. Ik kreeg mijn pakket op tijd voordat ik op vakantie zou gaan. En de spullen pasten allemaal. Grote klasse Kindermodehuis.

Uitstekend.

Prima product, goedkoper dan andere verkooppunten. levering 1 dag later dan gepland

Een kadootje voor mijn neefje hebben ze mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje bijgedaan met de tekst die ik bij bijzonderheden heb genoteerd. De factuur hebben ze alleen naar mij verzonden en niet bij het kadootje toegevoegd. Topservice!

Snelle verzending

Het bestellen via de website ging makkelijk. Bestelling werd snel verzonden. Artikel was zoals omschreven.

Zeer snelle afhandeling en overzichtelijk website

Geen problemen ervaring. Bestelling was binnen een dag binnen.

Goede prijzen, snelle levering

Zie titel

Goede comunicatie

Helaas was de bestelde schoen niet meer beschrikbaar. Ik ontving een nette mail met andere opties. Op deze manier toch nog een leuke schoenen ontvangen met een handgeschreven excuses. Erg netjes. Mijn zoontje is er blij mee

Ondanks dat ze mijn bestelde shirt niet meer in mijn maat hadden, dachten ze mee, bekde keurig op om te vragen of het ook een maat groter mocht, paste deze niet kon ik hun antwoord nummer ontvangen om kosteloos te retourneren

Keurige snelle verzending

Voor het eerst besteld, goede ervaring. Nette snelle verzending

Artikel bleek toch niet op voorraad

Vorige week een bestelling geplaats die achteraf toch niet meer op voorraad was. Wacht nog op mijn geld retour.

Snelle levering en alles in orde!

Heel vlot

Bestelling snel ontvangen!

Fijn dat er geen verzendkosten worden gerekend!

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, keurig verpakte spullen

71 Dorpsstraat

Mijdrecht 3641 EB