Filtre

Goede service, vriendelijk geholpen

Sneller levering

Veel keuze en snelle levering, netjes ingepakt

Goede zaak en snelle service. Altijd super tevreden.

Super snelle levering, fijn bedrijf

Zoals altijd een snelle levering, en een duidelijke site

Netjes en snel geleverd!

Prettig!

Snelheid kwaliteit contact en inpakken allemaal goed!

Snel en goed

Ondanks Corona lag mijn bestelling snel klaar in de winkel

Ruim assortiment, duidelijk website, snelle levering en een blij kind. Wat wil je nog meer?!

Fijne ervaring

Iets was uiteindelijk niet op voorraad, dat hebben ze super netjes opgelost. Ik zou zeker nog iets kunnen bestellen.

Een bestelling geplaatst, helaas was 1 broekje niet meer op voorraad. Wat de meeste winkels dan doen is een streep door het artikel zetten op je pakbon wanneer je je pakketje thuis opent zie je dan dat het artikel er niet meer was. Deze winkel doet het anders, ze bellen netjes op en doen een voorstel voor een ander artikel. Het broekje wat nu toegestuurd is past mijn zoon perfect, ik ben er zeer blij mee, dankjulliewel!

Supersnelle verzending!

Ik had 2 jurkjes besteld, waarvan 2 niet op voorraad bleek. Ik werd netjes gebeld en kreeg het geld terug. De volgende dag kwam mijn bestelling al binnen. Leuk ingepakt, helemaal blij en tevreden!

Snelle bezorging, mooie kwaliteit kleding en leuke sale actie.

Veel keuze en assortiment is duidelijk overzichtelijk. Ook goede service dat je gebeld wordt als iets toch niet op voorraad is erg netjes

Nu in coronatijd een kraampakket samengesteld. Dus alles via de website. Deze was overzichtelijk en kon je via de comments vragen of ze het in wilde pakken en de volgende dag was alles zo leuk ingepakt alles op kleur maar toch verschillend. De trotse ouders waren we super blij mee

Door drukte en vertraging van PostNL was mijn pakketje voor de kerst niet op tijd aangekomen. Na een telefoontje gepleegd te hebben, hebben ze voor de zekerheid nog een extra maat M apart gehouden voor als het pakketje echt kwijt zou raken. Heel aardig!! Uiteindelijk kwam het shirt dags na kerst netjes aan.

Snelle, goede service.

De service en bezorging was goed en snel. Het enige was dat wanneer je de kortingscode wil gebruiken ineens wel de verzendkosten moet betalen en dus is feite maar 5 cent goedkoper uit bent met de kortingscode i.p.v. de beloofde 5 euro korting. Dat was jammer. Dochter (en mama ook) is we heel erg blij met haar prachtige jas.

Snel geleverd, goed verpakt, goede prijs

Snel geleverd, goed verpakt, goede prijs. Er zat zelfs nog een lolly bij de bestelling, leuk gebaar!

Geweldige winkel

Top service en super snel in huis!

Goede service, snelle levering

Zag bij de pakbon ineens een verkeerde maat staan er achteraan gebeld, en ze hebben het direct voor me omgeruild.

Online bij Kindermodehuis een grote aanrader

Online bestellen bij Kindermodehuis is helemaal top ! Super snelle levering en altijd super netjes verpakt thuis afgeleverd .

Erg tevreden !

Erg tevreden ! Vriendelijke klantenservice, super snelle hulp! Mooi producten !

erg te vrede over levering

goed gereageerd met mail ,voor hulp te bieden

Hele fijne webshop. Artikelen snel binnen een klantenservice ook top!

Fijne afhandeling van mijn bestelling. Duidelijk, eerlijk en snelle levering.

71 Dorpsstraat

Mijdrecht 3641 EB