Hele mooie winkel, altijd goede service. En nu super snelle levering.

Prima en snelle service

Goede ervaring!

Super fijne ervaring met kindermodehuis

Ik kom vaker in de winkel , maar nu via de site ivm Corona .. maar super fijne en snelle bezorging . Er was iets niet meer op voorraad maar werd heel netjes gebeld dat het zo snel was gegaan dat het product op was ! Grote klasse kindermodehuis

Super service mooie kleding

na een mail over ruilen / retourneren, werd ik netjes gebeld en erg goed geholpen!!! Ik koop al vele jaren bij de suite en de service is uitstekend

Top service aan huis.

Niet gerwacht dat de spullen direct aan huis afgeleverd worden door de winkel zelf. Blij verrast dat daardoor alles voor de kerst binnen is.

Helemaal super!

Hele leuke merken !!!

Snelle bezorging!

Helemaal prima!

Super winkel, erg klantvriendelijk en een mooie collectie!

Zeer behulpzaam en aardig, denken echt met de klant mee.

De bestelling werd een dag later meteen persoonlijk bezorgd. De kleding heel netjes in papier verpakt. Echt een hele goede service!

Top snelle levering

Prettige winkels met mooie merken. Nu voor het eerst online besteld dat ging ook prima. Bestelling snel binnen.

Tijdens de lockdown gebeld voor advies, volgende dag besteld en volgende dag binnen, dik tevreden!

Mooie producten en snel geleverd!

Prima! Netjes verpakt, snel geleverd, mooie prijs!

Super geregeld

s' Avonds besteld, de volgende dag keurig bij mij thuis afgeleverd.

Goede service!

Goede service, netjes verzorgd! Klantenservice goed, snel bereikbaar en staat je vriendelijk te woord!

Leuke kleding en snelle verzending!!

Alles perfect

Super snel en correct

Super snel in deze tijd, en correct afgehandeld. Top!

Supersnelle levering

Zaterdag besteld en maandag al in huis! Heel blij met de leuke kleren.

Helemaal goed!

Supersnelle verzending, mooi ingepakt! Helemaal prima!

Vriendelijk en snel. Zeker de moeite waard.

Netjes verzonden rokje

Besteld rokje werd netjes verpakt verzonden. Helaas door de drukte bij PostNL duurde dit wel 3 dagen, maar goed dat kan gebeuren in deze rare tijd.

Top, service!

Al een aantal keer besteld bij Kindermodehuis.nl, altijd tevreden. Snelle levering terwijl ik in België woon!

Formidabel

super snelle service!

Heel fijn, alles netjes verpakt, en snel in huis! mijn dochters blij kunnen maken.

Altijd tevreden

Leuke winkel, snelle levering. Aanrader