Een erg snelle levering gehad van kindermodehuis. Netjes verpakt. Product is naar wens.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus kan er helaas weinig over zeggen. De afhandeling van mijn bestelling ging vlot.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en in n mooi vloeipapier gewikkeld. Helemaal top.

Geweldig.

Zondag via de site een mooie sjaal besteld voor onze kleinzoon. Hele mooie kwaliteit. Snel binnen Geen verzendkosten.!

Vriendelijke medewerkster

Werden zeer vriendelijk geholpen

Snelle prima levering

Mooi shirt voor een leuke prijs gekocht. Leuke collectie op de website. Shirt was mooi verpakt, snel geleverd. Prima ervaring met het Kindermodehuis.

Mauvaise taille reçue

J’ai reçu la mauvaise taille pour ma robe commandée

Snelle levering en goede prijzen

De schoenen waren snel binnen en mooie prijzen

Geweldige shop!!

Geweldige shop! Eergisteren avond besteld en nu al in huis. Kleding is netjes en mooi verpakt. Ik shop hier absoluut vaker!!!

Goede, snelle service!

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis! Alles was netjes opgevouwen en ingepakt!

Alles heel snel geleverd en ziet er heel mooi uit.

Mooie website, met heel veel keus. Mijn artikelen waren hel snel geleverd en zien er heel mooi uit.

Besteld en volgende dag netjes geleverd!

Snelle levering en pakket in orde

Gewoon super!

Bestellen, adres invoeren, tekst erbij en klaar is kees. Super handig. Bestelling ook volgende dag, zoals beloofd, aangekomen.

Super service

Snelle levering, artikel uit de sale kosteloos verzonden. Super service!

Echt goed

Ik heb een broek voor mijn zoon besteld en die was zorgvuldig en snel bezorgd. Ik ben heel tevreden.

Super gave kleding snel besteld en volgende dag opgehaald

De website is overzichtelijk en ik had dus snel een paar gave hoodies voor mijn zoon gevonden. Fijn dat je de bestelling kunt afhalen in de winkel! Het stond de volgende ochtend al voor me klaar! Top!

Wat superleuk ingepakt!! Helemaal blij. Snelle levering

Nog nooit besteld daar! Maar wat een snelle levering en heel erg leuk ingepakt. Het is voor mijn dochter en die is a.s donderdag jarig. Dank jullie wel

Wat een goede service en snelle levering!

Goede service en snel geleverd

Snel geleverd super leuk ingepakt

Bestelling snel geleverd en super leuk ingepakt.

De allerleukste kinderwinkel

Super leuke winkel met de allerleukste merken voor baby's en kids.

Snelle levering, leuke kleding.

Lekker snel , zelf opgehaald alles past , zoonlief blij

Alles was prima , stond keurig klaar in de lindeboom . Zoon paste ook alles