Uitstekende service

Via de webshop een aantal truien gekocht. Deze waren te groot en ze in de winkel retour gebracht. Twee dagen later stond het bedrag alweer op mijn rekening.

Snelle levering, snelle reactie op een vraag via mail.

Leuke kleding, goede aanbiedingen en snelle levering

Leuke kleding, goede aanbiedingen en snelle levering!

Uitstekende service

snel in huis netjes verpakt

Zei gaan heel goed om met klachten en lossen het heel snel en keurig op!

Duidelijke website

Genoeg keuze, duidelijk overzicht welke maten er zijn, snelle levering en een leuke korting!

Prima ervaring. Bezorging duurde wel 1 dag langer dan aangegeven, maar ook dat werd gecommuniceerd. Verder prima. Leuk ingepakt, mooie kleding en goede sale.

leuke website alleen lukte het bestellen niet

ik had veel problemen met bestellen, wat ik wilde bestellen was opeens niet meer zichtbaar en de maten klopten niet. Uiteindelijk telefonisch moeten doen dus best wat werk. En nu doe ik het vanavond helaas terug want het valt niet goed, heel jammer!

Leuke site, duidelijk, je krijgt gelijk een bevestigingsmail en en wordt lekker snel thuisbezorgd!

Geweldig super

Zeer mooie kinder kleding voor een mooie prijs snel geleverd zaak SUCCES met de voortgang.

Verkeerde maat ontvangen, maar na 1 telefoontje gelijk opgelost!

De goede toegestuurd gekregen en de andere kosteloos terug kunnen sturen.

Perfecte service

Zo netjes... een shirtje voor mijn zoon in de uitverkoop bleek niet meer leverbaar. Netjes gebeld en een alternatief aangeboden gekregen. Nog fijner als de voorraad in de webshop klopt maar beter dan andere sites die enkel een onpersoonlijk mailtje sturen.

fantastisch

Vriendelijk personeel, heel snelle verzending. De ene dag besteld de andere dag in huis keurig ingepakt.\ En ook niet onbelangrijk gratis verzenden vanaf 20 euro. Echt een superwinkel !!!!

SUPER!

Heel erg goed geholpen! Echt een topservice :) :)

Service kan beter

Vanwege de verzendkosten gekozen voor afhalen. Helaas waren de broeken niet de juiste maat en bracht ik ze terug in de winkel. De verkoopster wist niet hoe het werkte en belde tot 2x een collega. In eerste instantie werd gezegd dat ik het in een doos moest inleveren. Dit terwijl ik het in een tasje had ontvangen. Het verbaasde mij verder dat ik het geld niet ontving, maar op termijn het teruggestort krijg. Dan kon ik daarbij niet een bewijsje krijgen als dat ik het ingeleverd had. Bij het andere filiaal kon er een copie worden gemaakt. Daar toen voor gekozen. Al met al wat moeizame gang van zaken mijn inziens. Wellicht kan dit versoepeld worden

Leuke kleding leuke winkels

Leuke merken, mooie winkels, prettig personeel!

Keurig verzorgd en snel geleverd

Snel geleverd en mooi ingepakt. Product voldoet aan de verwachting, onze zoon is er heel blij mee.

Snelle levering, mooie collectie

mooie kleding, super dat je korting krijgt bij het aanmelden van de nieuwsbrief

Goede snelle service

Goede prijzen en snelle levering

Bestelling niet meer op voorraad

Helaas is het bestelde product helemaal niet meer te krijgen volgens de verkoper, zou me geld terug krijgen hoop dit snel te krijgen

Fijne service

Ruiling gedaan, super goed geholpen. Snelle levering

Uitstekende service

Goede service, duidelijke website en snelle verzending. Wij zijn erg tevreden.

De leukste winkel die er bestaat voor kinderen

Topservice en super leuke kado’s + kleding!

Snelle levering dus top

Super blij met de kleding goeie kwaliteit en goed bezorgd

Goed en snel bezorgd

71 Dorpsstraat