goede service

Gewoon goed

prima product

bestelde product perfect afgeleverd in no time

Matig.

Ik had een trui en longsleeve besteld en betaald. Ik kreeg maar geen rekeningoverzicht. In de loop van de volgende ochtend stuurde ik een mail. Ik kreeg als antwoord dat de trui was uitverkocht en ik het geld kreeg teruggestort zou krijgen. Het geld staan nu nog steeds niet op mijn rekening en ik vind het niet correct dat ze dit niet eerst aan mij hebben gemeld en hebben overlegd. Ik had het netjes gevonden als ze mij hadden benaderd en zelf hadden gezegd dat de trui was uitverkocht. Dan was er misschien een alternatief. Ook had ik dan zelf kunnen besluiten of ik die longsleeve als nog had willen bestellen. Ik vraag mij ook af hoe het nu met de verzendkosten zit. Als het geld volgende week nog niet is overgemaakt, ga ik hier achteraan.

Aanrader !

Hele snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je pakket. En de bestelde sneakers waren echt top ! Echte aanrader deze site

Besteld via internet en dezelfde middag lag de bestelling al klaar in de winkel. Toen ik thuis kwam was 1 jurkje in de verkeerde maat, terug gegaan naar de winkel en zonder problemen kon het jurkje geruild worden voor de goede maat

Goed.Snel

Het grijze inpakpapier zou wat steviger kunnen.

Prima verzorgt en ruimschoots op tijd

Top winkel met goede service

Een paar keer in de winkel geweest en goed geholpen. Ook meerdere malen online kleding en schoenen besteld. Snelle verzending.

Super! Snel geleverd, netjes ingepakt!

Heel blij mee, was even verwarring dat de jas al verkocht was. Maar kreeg toch nog een belletje dat hij er nog wel was. Heel blij mee en dochter ook!

Top geregeld!

Bestellen ging gemakkelijk, kado verpakking super leuk. Snelle verzending

Een erg snelle levering gehad van kindermodehuis. Netjes verpakt. Product is naar wens.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus kan er helaas weinig over zeggen. De afhandeling van mijn bestelling ging vlot.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en in n mooi vloeipapier gewikkeld. Helemaal top.

Geweldig.

Zondag via de site een mooie sjaal besteld voor onze kleinzoon. Hele mooie kwaliteit. Snel binnen Geen verzendkosten.!

Vriendelijke medewerkster

Werden zeer vriendelijk geholpen

Snelle prima levering

Mooi shirt voor een leuke prijs gekocht. Leuke collectie op de website. Shirt was mooi verpakt, snel geleverd. Prima ervaring met het Kindermodehuis.

Mauvaise taille reçue

J’ai reçu la mauvaise taille pour ma robe commandée

Snelle levering en goede prijzen

De schoenen waren snel binnen en mooie prijzen

Geweldige shop!!

Geweldige shop! Eergisteren avond besteld en nu al in huis. Kleding is netjes en mooi verpakt. Ik shop hier absoluut vaker!!!

Goede, snelle service!

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis! Alles was netjes opgevouwen en ingepakt!

Alles heel snel geleverd en ziet er heel mooi uit.

Mooie website, met heel veel keus. Mijn artikelen waren hel snel geleverd en zien er heel mooi uit.

Besteld en volgende dag netjes geleverd!

Dorpsstraat 71

3641 EB Mijdrecht

Over Kindermodehuis.nl

Kindermodehuis.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve kinderkleding van topmerken. Het assortiment omvat trendy en comfortabele kleding voor baby's, kinderen en tieners, variërend van casual outfits tot feestelijke gelegenheidskleding. Kindermodehuis.nl combineert mode met functionaliteit en biedt ouders een gebruiksvriendelijke winkelervaring met snelle levering en persoonlijke service.