Super! Snelle levering!

Ik ben prima tevreden over mijn bestelling! Ik had het shirtje de volgende dag al door de brievenbus! Top!

Super snelle levering van een geweldig mooie jurk!!!

Heel makkelijk te bestellen, zeer snelle levering!

Supper

Supper service Online besteld en de volgende dag al geleverd . Leuk ingepakt met een attentie voor de kids

Altijd snel verzonden en goede service

Goede service en snel in huis.

Had het betreffende shirtje dringend nodig en vond het bij kindermodehuis.nl. Direct besteld en gebeld, werd direct verzonden en had het een dag later in huis.

Top website!

Veel keuze, overzichtelijke website, goede verzendkosten, mooie prijzen, snelle verzending

heb al eerder ervaring opgedaan met kindermodehuis

Snel bezorgd en leuk verpakt

Zeer goede eerste ervaring. Trui besteld en zeer snel in huis. Ook nog eens leuk verpakt.

Super snelle service!

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snel in huis! Top!!

Helemaal goed, goede service

Ik werd persoonlijk gebeld om te laten weten dat mijn pakketje verstuurd was omdat ik op vakantie ging en wilde weten of het er op tijd nog zou zijn. Dat vind ik erg netjes en erg goede service!

Supersnel verzonden!

Prima ervaring met dit bedrijf. Snel verzonden dus snel in huis.

Snelle levering en scherp geprijsd

Snel geleverd en leuke kortingen

Volgende dag geleverd ! Perfect

Mooie producten, uitstekende service

Supergoede service en heel vriendelijk personeel

Mooie kleren, snelle levering. Top!

Fantastisch wat een service!

Jasje besteld voor mijn dochtertje. Maatje te groot maar dacht dat het wel zou gaan. Even gebeld over ander leveradres (wat geen enkel probleem was) maat kwam ook nog even ter sprake. Wordt ik paar uurtjes later gebeld dat de maat die ik eigenlijk wil retour is gekomen of ze de bestelling om zal ruilen!? Super service! Dag later in huis, past perfect en ontzettend blij mee!

Leuke webwinkel en snel verstuurd

Deze webwinkel kende ik nog niet, maar t is mij prima bevallen hier iets te bestellen! Ruime keuze en de kleding was supersnel binnen! Dus iets om vaker te doen!

Goede service,

Werd gebeld omdat ik met Rembours had aangegeven, terwijl dat niet meer kan.

Zeer snel geleverd en verzorgd ingepakt. Eerdere ervaringen met deze winkel zijn ook altijd goed geweest!

Makkelijk bestelproces, goede prijs, fijne service.

Bestelling niet ontvangen

bestelling is volgens t en t geleverd maar pakketje nie tontvangen. Mail over gedaan maar nog geen reactie gehad

Bestelling is heel netjes gegaan. Super!

Alles is netjes gegaan en keurig op tijd!

goede snelle levering

tevreden netjes verpakt super snel geleverd

Enorm tevreden, was snel in huis.ga hier zeker nog een keer bestellen!

71 Dorpsstraat

Mijdrecht 3641 EB