TOP Service

Voetbal setje online besteld en ik zou het in 2 delen krijgen en eerste deel zat alleen een shirt. Het shirtje was te klein en gebeld en kon het terugsturen om het te ruilen en gelijk een grotere maat broekje gevraagd zodat ze het tegelijk met het broekje konden sturen. En ik heb het ontvangen. Top service

Accuraat,snel.,vriendelijk

Bestelling werd snel geleverd. Bestelling was goed omschreven. Ik had een vraag en werd vriendelijk en adequate behandeld.

Snel

De bestelling is snel geleverd. Daar het een kado is weet ik nog niet of ze passen en of ze eventueel retour moeten. Hier heb ik dus nog geen ervaring mee

Trainingspak

Duidelijke site , snelle levering

Top service en kleding

Super snelle bezorging en top producten. Ben vaste klant

Super snelle levering

Helemaal top. En gelukkig wel nog de Nike tech op voorraad. Top

Slecht

Iedere keer iets fout met bestelling.

Goeie prijs, slechte communicatie

Zie titel

Snel en makkelijk Dat willen we overal toch. Dikke duim.

snel leveren maar ook snel retourneren

De levering was er snel na de bestelling, maar een verkeerde maat kan ook snel retour met het bijgeleverde etiket. Dat is echt top!

Vlot geleverd en goede kwaliteit

snelle verzending, alleen jammer dat er voor een brievenbuspakje 3,99 verzenkosten wordt berekend.

snelle levering wel erg veel verzendkosten voor een plat brievenbus pakje 3,99 verzendkosten..... bij andere bedrijven zijn de verzendkosten gratis

Mooie en goede sportkleding

Zeer goeie kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Snelle en nette service ik ga hier zeker vaker bestellen

snelle service

Pakketje kreeg ik de volgende dag binnen.

Snelle afhandeling.

Er was iets misgegaan met bezorging pakketje. Za. 7 sept. Pakketje bezorgd bij Primera in Zwolle Stadshagen. Ma. 9 sept. Naar Primera om het pakketje op te halen. Wat schets mijn verbazing, pakketje hebben ze weer retour gestuurd naar afzender. Dezelfde dag gebeld. Vriendelijke jongeman gesproken van Sportpaleis. Andere huisnr. Opgegeven omdat we vr. 13 sept. Op vakantie gaan. Hij heeft ervoor gezorgd dat het pakketje dezelfde dag weer is meegenomen door Post.nl. Niet verwacht dat het de volgende dag 10 sept. Al bezorgd werd. Kan ik het toch nog meenemen op vakantie! Sportpaleis en Post.nl nogmaals dank voor de snelle afhandeling en bezorging!

Supersnel

Schoenen besteld en volgende dag binnen.

Goed en snel geleverd

De bestelling was snel en op tijd geleverd de maat en kwaliteit is prima dus een aanrader

Jammer zat gen retour sticker bij gevoegd. wilde 1 artikel terug sturen , nu naar de winkel .Man daar was zeer behulpzaam

Top!!

Super kwaliteit!

Snel en goed

Eerste keer herensneakers gekocht, snel geleverd, goed product, goedkoper dan elders.

Alles was top levering snelheid , kwaliteit

Alles was top levering snelheid kwaliteit

Snelle service, makkelijk bestellen

Overzichtelijke site om te bestellen, snelle levering

Goed geregeld

Snel en correct geleverd

Eerste aankoop bij Sportpaleis. Website is duidelijk. Aankoop snel en goed afgeleverd. En mocht het eventueel niet passen dan is er de retour formulier en retour label bijgevoegd bij de verzending. Netjes

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad