Een goed adres

Alles netjes en keurig afgehandeld inclusief het retour gestuurde artikel. Alles is zeer goed te volgen.

prima winkel!

Eerst nog even gebeld met de klantenservice, kreeg in eerste instantie de bestelling niet geplaatst, lukte later toch. Snelle verzending, goede retouroptie!

Supergoed

Genoeg keus & snelle levering

Prima sportzaak

Wordt er altijd goed geholpen en het personeel is professioneel

Toppers!

Snel geleverd, prijs is oke, je krijgt wat je besteld! Ook retour is eenvoudig.

Exactly what I was looking for!

Very helpful customer service. Handled my order very quickly, and shipped out very fast. Thank you!

super

kreeg mn pakket in de brievenbus terwijl het pakket was voor af tegeven zag toen ik de plaats op reed pakket uit de brievenbus steken maakt het open nadat.ik het eruit had gehaald bleek een broekje temissen ook was de zak kapot gelijk gebeld werd gezegd gaan het uitzoeken zelf ging ik nadat telefonisch contact .contact op nemen met post nl legde het uit ook mn zak gescheurd was mevr zei tegen mij is een fout van bezorger we gaan het vergoeden ik terug gebeld met bedrijf hun wilde ook net contact opnemen ik kreeg nieuw broekje dag later was het er dus super geregeld alleen zit nu met broekje dat veel tegroot is in halen gaat niet dus broekje weg gelegd en andere gaan halen in juiste maat bedrijf had niet haar maat meer dus ik zei geef maar maat groter dat was er niet meer was nog wel xl dus dat genomen groei ze wel in bedankt voor het afhandelen

Mooie shirt en goed afgeprijs. Mooi broek meteen de nog 1 bij besteld. Dankjulliewel

snelle levering en scherpe prijs

Schoenen zijn snel geleverd tegen een scherpe prijs! Helemaal blij mee!

Supergoed geholpen door Dagmar, duidelijke info en uitleg over de LOWA 4Daagse wandelschoenschoenen.

Al vele jaren wandel ik op LOWA schoenen de 4-daagse van Nijmegen, en in Amsterdam de Dam tot Dam (September) en de Amsterdam City Walk (Iktober) op LOWA schoenen. De Lowa schoenen zitten comfortabel, en geven mij véél wandelplezier. Net als 3 jaar geleden heb ik ook nu gekozen voor de LOWA schoen met het 4Daagse embleem voorop. Op de Wedren (start/finish} tijdens de Nijmeegse 4-daagse {18 t/m 21 Juli) koop ik óók altijd nog even snel 2 gave LOWA T-shirts, dus ik maak als wandelaar véél reclame voor LOWA. Bij gezondheid zal over een paar jaar opnieuw LOWA m'n keuze worden. Dagmar, dank je wel voor je gezellige babbel aan de telefoon, en he duidelijke uitleg, en tot een volgend keer. Wandelgroet, Nic van Leeuwen Hoek van Holland 06-51105777 mail: [email protected]

Doet wat het moet doen

Doet wat het moet doen

Snel en mooi wat ik heb besteld

Zie hieronder

Ik heb slippers besteld en betaald maar wacht nog steeds erop

perfecte levering

Jammer dat sport paleis verhuist naar almere!

Niet te geloven!

Ik heb afgelopen woensdag 4 paar schoenen online besteld. Bij het openen van de verpakking zag ik dat alle 4 paar schoenen op z'n minst gepast zijn in de winkel. Het lijkt niet buiten gedragen te zijn. Bij 1 paar is het zelfs bij de linker en rechter schoen. Je kunt op z'n mist ernaar kijken en het fatsoenlijk maken voordat je het opstuurt. Dat mensen schoenen passen snap ik, maar niet dat deze 4 ook de 4 laatste paar waren. Dus ik had wat anders opgestuurd kunnen krijgen. Want er wordt wel smeersel verkocht om het schoon te maken/houden, maar de schoen wordt zelf al niet schoon geleverd. Ik heb er gelijk foto's van gemaakt, zodat bij retour (3 paar) jullie hiervan op de hoogte zijn. Ik wilde eigenlijk alle 4 terugsturen, maar aangezien m'n zoon met de rode heel is en hij gisteren een voetbaltoernooi had, heb ik het gehouden.

snelle levering en klantvriendelijk

Product was binnen 2 dagen in huis, ik had er nog wat vragen over. Gebeld, supergoed geholpen.

Slecht

Krijg ik wat geleverd waar het alarmdopje nog aan vast zit. Echt heel slecht

Prijs kwaliteit is goed snelle levering

Snelle levering, super tevreden

Snelle levering, minder dan 3 mails ontvangen nadat ik mijn bestelling had geplaatst. ( is wel eens anders) Gratis retourneren

Helemaal FANTASTISCH !!!!!!

Had nog nooit iets bij jullie besteld. Wilde graag 2 paar Rogelli turn schoentjes hebben. De volgende dag zaten ze al in de brievenbus. Mijn hartelijke dank hiervoor!!!!!!!! Andere zaken rekenen 6,95 euro verzendkosten omdat zij deze in grote dozen doen! Met vriendelijke groet, Carla Delfgaauw.

Duidelijke en snelle levering

Geweldig; zondag besteld en dinsdag in huis en ook nog eens voor een mooie prijs!

super snel

goed voor elkaar