Prima geregeld allemaal

Het bestelproces was voor een deel wat onduidelijk, maar wel gelukt. Telefonisch contact gehad met klantenservice waaruit bleek dat de bestelling juist geplaatst was. Snelle levering na correcte verstrekking van de leveringstijd.

Prima geregeld allemaal

Geen email dat bestelling er was

Snelle levering alleen vervelend dat ik geen mail heb ontvangen dat ik het pakketje op kon halen Het is dat ik in het centrum was en even langs de winkel liep en vroeg of de bestelling er al was omdat ik wel een mail had gehad dat het verzonden was

Snelle goeie service

Zeer prettig en snel

Snelle goeie service

Zeer prettig en snel

Goed op de hoogte gebracht van bestelling/verzending en levering

Duidelijk en makkelijk online bestelsysteem en goed afgeprijsd in de sale

Probleemloos bestellen

Duidelijk en makkelijk online bestelsysteem en goed afgeprijsd in de sale

Probleemloos bestellen

Gewoon goed

Makkelijk en duidelijk. Snel bezorgd.

Produkte waren simpel ingepakt. Wel gevoelig op transport schade, maar dit was niet zo.

Snel geregeld, jammer van dubbele bezorgkosten

Ik had een trainingspak in een te kleine maat besteld. Ik kon het retour zenden met antwoordnummer ( fijn), maar toen ik een grotere maar bestelde moest ik weer verzendkosten betalen. Op een bedrag van in totaal €335 zou je verwachten dat verzendkosten €0 zouden zijn. Wel fijn dat ik het pak nog met de Black Friday korting kon kopen, ook al was BF al voorbij

Geen oordeel

Volgens post.nl is het pakket afgeleverd , maar wij hebben niks ontvangen!

Geen oordeel

Volgens post.nl is het pakket afgeleverd , maar wij hebben niks ontvangen!

Zeer goede ervaring

Hele goed ervaring, sportschoenen waren er heel snel. Helaas niet mijn maat, retourneren ging top. Goede klantenservice en snel mijn geld terug.

Snelle levering en nette klantenservice

M’n sportschoenen werden heel snel geleverd voor een goede prijs. Helaas niet de juiste maat. Werd goed geholpen door de klantenservice en had snel m’n geld terug.

De Corridor 6

1315 VG Almere-stad