Nemen alle tijd voor de klant ongeacht de drukte.

Er wordt goed geluisterd naar de klant Vriendelijke benadering Ruime sortering. Prettige winkel.

Hele goede servoce.

Hele fijne winkel, vriendelijk personeel. Klantvriendelijk en geweldige schoenen!

Vriendelijk en deskundig personeel

Ik wordt altijd vriendelijk en vrij snel geholpen. Ook weten zij vaak al op het eerste gezicht welk merk en welke schoenen voor mij geschikt zijn

Zeer deskundig, vriendelijk personeel

SERVICE met hoofdletters. Dat vindt men bijna nergens meer, alleen bij Van Schijndel!

Prima advies

De dame die ons hielp, had veel kennis en kon daarmee de goede adviezen geven....

Het is in één zin Een geweldige schoenen winkel Aardig en goede verkopers

perfect geholpen

Nemen altijd ruim de tijd om je te helpen ,goed advies en vriendelijk personeel !!!!

Goed assortiment, matige service

Uitstekend assortiment kwalitatief goede schoenen van verschillende merken. Veel keuze in maten. Ruime prettige winkel op goede locatie. Medewerksters (vrijwel alleen dames) niet altijd even adequaat. Soms ontbreekt noodzakelijke kennis. En de standaardzin bij binnenkomst ('wilt u lekker even rondkijken') irriteert me mateloos. Rondkijken heeft niet met lekker te maken. En een enkele maal werd ik ook uitstekend geholpen.

Zeer goed geholpen Deze dame had er veel verstand van

Top schoenenwinkel

Staan altijd voor je klaar. Fijn personeel en goede hulp bij het passen. Al jaren klant.

In een woord geweldig

Zo goed geholpen in alle rust , wel 20 paar schoenen gehaald . Veel begrip voor wat ik mankeer aan mijn voeten ,polyneuropathie, en dat je dan toch leuk voor de dag wil komen. Heb er al genoeg verdriet van dat ik niet meer op elegante schoenen kan lopen. Dus ja top geholpen.

Zeer vriendelijk geholpen en goed advies

Fijn dat ik daar zo goed terecht kan met mijn hele brede voeten

Prima service en allemaal aardige verkoopsters

Veel keuze, goede kwaliteit schoenen

Je wordt goed geholpen, er is heel veel keuze, veel goede merken. Ik heb 2 paar schoenen gekocht die erg mooi zijn, heel goed zitten, goede steun bieden, ik ben ontzettend blij met mijn Xsensible schoenen, ze zijn zowel mooi als sportief

Altijd goede schoenen voor moeilijke voeten

Er komt altijd een leuke schoen tevoorschijn, terwijl ik moeilijke voeten heb en slecht loop: hulde!

niet te beroerd om nog een paar te halen en nog een paar en nog een paar deskundig en aardig

ik kom er heel graag.

Er werkt vakkundig personeel, dat goed luistert en prima advies geeft. Ze hebben een uitgebreide collectie merken. Modieus en met ruime keus in uitneembare binnenzooltjes.

Altijd deskundig, grote keuze.

Wij worden altijd deskundig geholpen. Hebben beiden onze loop bijzonderheden. Elke keer opnieuw gaan wij uiterst tevreden met de schoenen naar keuze de deur uit. Wij komen graag terug!

Vriendelijk personeel, goed advies en service.

Goed en snel geholpen.

Utstekend vlot en correct .

Uitstekend , vlot en correct.

Fijne ontvangst, prettig behandeld

De winkel biedt een ruime keuze en het personeel komt vriendelijk en professioneel over.

Fantastisch gehopen

Mooie laarzen gezien waren niet op voorraad via ander filiaal kon ik ze de volgende dag al ophalen. Echt top

Vriendelijke deskundigen medewerker

Ervaren medewerker met zich op schoenen en voeten

Prima winkel

Mooie winkel met goede schoenen in allerlei breedtes en heel vakkundig, vriendelijk personeel. Top!!

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.