Ik ben top geholpen

Ik ben nu 2 keer bij jullie geweest, heb uitstekend advies gehad, ben heelblij met mijn schoenen!

Superfijne winkel

Goede service, geduldige medewerkers. Ik heb moeilijke voeten, maar toch vind ik hier goed passende schoenen.

Ze nemen echt alle tijd om de juiste schoen te vinden.

Met mijn damesschoenmaat 43/44 én twee verschillende braces om mijn voeten ben ik niet de makkelijkste klant. Voor de dames van deze mooie winkel geen probleem. Alle registers (schoendozen ;-) werden opengetrokken om de voor mij best passende schoen te vinden. Niet verwacht maar met een heerlijk paar Xsensible's voor dames de winkel verlaten. Ik kom zeker terug!

Tot een paar jaar geleden was ik vaste klant, nu kwam ik weer, maar vond de medewerkster niet goed.

Mijn ervaring schrijf ik als volgt: De 3D-scan van mijn voeten vond ik een beetje een wassen neus. Hij gaf zelfs aan, dat mijn voeten gekrompen waren. De verkoopster vond ik niet echt vakkundig. Ik heb, uiteindelijk, de schoenen wel gehouden, maar weet nu nog niet zeker of ik nog bij Van Schijndel schoenen ga kopen, terwijl ik al sinds mijn achttiende levensjaar mijn schoenen daar kocht. Inmiddels ben ik nu al 59 jaar, dus best een lange tijd. Jammer.

fijneenpretigezaak

deskundig en zeer vriendelijk personeel.

Snelle levering,

Fijne schoenen van het merk Durea.

Niets dan lof over deze zaak en personeel

Wij worden altijd goed en vakkundig geholpen

Fijne winkel met brede keuze

Bij Van Schijndel word ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Ondanks mijn wijdtemaat K, stap ik altijd met comfortabele en toch modieuze schoenen de deur uit. Ik ben blij met hun brede aanbod.

Mooie sneakers , maar ik had anders geinformeerd moeten worden

Voor mijn voeten waren de schoenen niet goed

Geweldige winkel

Je wordt altijd heel vriendelijk en geduldig geholpen

Goed advies en snel geholpen.

Goed assortiment, goed advies en begeleiding

Op basis van informatie mail xsensibel geprobeerd en gekocht

Super betrouwbaar , veel vakkennis en zo vriendelijk

Zeeeeer positief !! Heel vakkundig en super vriendelijk

Uitstekend!

De verkoopster luisterde goed en begreep wat voor type schoenen ik moest gaan dragen. Na uitgebreid passen ging ik uiteindelijk met twee (1) paar de winkel uit!

uitstekend

deskundig advies

Kundig en geduldig

Wat een gastvrije kundige mensen bij Van Schijndel. Nog nooit spijt gehad van een aankoop! En al ruim 40 jaar klant.

Prima.

Prima geholpen.

Geduldig en ervaren personeel met een goede kijk op wat de klant wil

Altijd goed advies en hoge kwaliteit schoenen

Ik kom al meer dan 15 jaar bij van Schijndel en koop hier zeker 2x per jaar schoenen. Ze zitten altijd goed en er is ruime keus uit goede merken. De medewerkers hebben verstand van zaken en goed advies. Vooral over de eigenaresse Lianne ben ik erg tevreden.

Vriendelijk geduldig en kundig !!

Vriendelijk en vakkundig

Fijne winkel met goede schoenen. Vakkundige en geduldige hulp. Misschien niet de meest hippe schoenen, maar wel leuke, goede schoenen waar je lang plezier van kan hebben.

Fijn geholpen

Heel prettig geholpen en natuurlijklekkere koffie

Grote collectie, wel afhankelijk welke medewerker je treft.

Uw medewerkster Lianne is Top. M’n moeder komt ervoor uit Vlaardingen en m’n dochter, dol op de schoenen van Hartjes, wacht altijd graag totdat Lianne weer vrij is om haar te helpen. Een medewerkster met een gouden sterretje.

Keurig.

Goed advies en zeer klantvriendelijk.

Wordt altijd heel vriendelijk geholpen.

Wordt altijd heel vriendelijk geholpen, óók als blijkt dat de schoen na het inlopen in huis, niet geschikt blijkt te zijn.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.