Deskundig

Prettige aardige medewerkers die goed helpen. Je merkt dat ze verstand hebben van voeten en schoenen

Uitstekende beoordeling en behandeling van mijn vragen.

Ik heb de benadering van uw verkoopster als zeer kundig ervaren. Zij begreep mijn wensen en handelde daar naar. Nam uitgebreid de tijd en ik ben zeer tevreden de winkel uit gegaan met een paar fijne schoenen.

Prettig geholpen

Ik ben goed geholpen. Wel jammer dat er al van twee modellen mijn maat niet meer beschikbaar is. Terwijl het nog september is, misschien moeten jullie meer inkopen?

Deskundig en fijn geholpen

Goed geholpen!

Prettig.

Matig.

Was speciaal naar van Schijndel gekomen met ov. Was bijna gelijk weer weggegaan. Vroeg aan verkoper of een laarsje wjjdte H had. Hij antwoordde dan moet het erin staan. Was zeker niet klantvriendelijk. Later toch geslaagd bij collega. Kreeg de indruk dat Gabor wat minder is??? Helaas heeft niet iedereen een mooi budget.

Top, prima, twee paar gekocht!

Fijn geholpen en goede service

Verkoopster nam alle tijd voor ons daar mijn man nogal moeilijke voeten heeft. Heel tevreden en prima schoenen kunnen kopen.

Fijn en deskundig geholpen

In eerste instantie had ik het idee dat ik lastig was. De verkoper reageerde een beetje defensief, alsof ik iets heel raars vroeg. Gelukkig werd het daarna wel een vriendelijk contact. Er bleek dat ik niet goed op de site had gekeken. Ik kreeg een goed advies en heb leuke en vooral goede schoenen gekocht. Ze hebben meestal wel schoenen die me passen en dat kom ik niet vaak tegen. En de verkopers zijn zeer deskundig.

Zeer ruime keuze. Uitstekende hulp bij kiezen en passen.

Super blij

Hier wordt je zo fijn geholpen ze luisteren naar je en nemen alle tijd zonder je iets aan te smeren ze weten waar ze over praten

Uitstekende service van professionele medewerkers.

Snel en goed geholpen aan het juiste schoeisel voor mijn dochter. En nog hippe schoenen ook! Ook de zorg eromheen is uitstekend.

Uitstekend en behulpzaam geholpen!

Het was aardig druk in de winkel, ik keek naar sneakers, er kwam gelijk een aardige dame op me af! Ze was zeer behulpzaam met mijn keuzes, professioneel en geduldig. Ik ging met twee paar schoenen, pantoffels en spray de deur uit.

Plezierig

Zie bovenstaand

Vakkundige begeleiding. Ruime keuze . Goed bereikbaar en prettige winkel.

prima!

Vakkennis

Goed advies, vriendelijk, men neemt de tijd. Prima schoenenwinkel, voelt vertrouwd aan.

Bereidwilligheid om passend schoeisel te vinden is groot, service achteraf is matig

De bereidwilligheid om passend schoeisel te vinden is groot, echter aanwezige apparatuur (scan) om pasvorm te bepalen wordt niet gebruikt. Als je na aanschaf thuis merkt dat de aangekochte schoenen na enige tijd binnenshuis dragen toch niet lekker zitten is er geen mogelijkheid het aankoopbedrag terug te krijgen. Aan de balie wordt gereageerd met "Want?!" in plaats van klantvriendelijk in overleg en gesprek te gaan als je de aankoop komt retourneren. Geld terug wordt geweigerd als je binnen de gestelde termijn terugkeert: "de voucher is onbeperkt geldig, dus komt u voor de wintercollectie gerust terug". Al met al geen fijne ervaring gehad.

Fijne winkel, prettige dames en altijd fijn geholpen en verstand van zaken!

Mooie collectie, service in de winkel kan beter

De collectie is prachtig, ik kan eigenlijk altijd slagen. Niet alle medewerkers zijn even vriendelijk.

Zoals altijd prima service en advies!

Mijn vaste adres voor mijn schoenen, ik kom eigenlijk nergens anders meer. Top kwaliteit schoenen, service en advies.

Aardige en goede verkoopster

Goede selectie schoenen. Hier kun je nog stoere schoenen vinden met breedte maat en inlegzool die ook nog leuk zijn.

Goed geadviseerd

Soms heb ik iets in mijn hoofd wat ik wil kopen. Maar het past niet altijd bij mijn voeten. Dan ga ik goed geadviseerd en blij de winkel uit met schoenen waar ik heel veel loop plezier aan beleef. Dus: altijd goed en onderbouwd advies. Niet de deur uit laten gaan met schoenen waarvan jullie denken dat ik daar spijt van krijg. Heel fijn.

Ik ben uitstekend en uitgebreid geholpen.

Dit is de enige winkel waar ik mijn schoenen koop. Ik koop hier al jaren.

Snelle en professionele serviceverlening .

Persoonlijke , vriendelijke en doelgerichte aanpak . Fijne , korte wachttijd als de schoenen vanuit het magazijn worden opgehaald naar naar de winkel . .

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.