Pluspunten
duidelijke website, overzichtelijk
Beste klant, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden over onze website bent :). We wensen je alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan samen! Team Groepen.nl
Pluspunten
Gewoon goed.
Beste klant, Bedankt voor je hele mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent. Daar doen we het natuurlijk voor :). We wensen je alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan samen. Team Groepen.nl
Te veel mails achter elkaar , met de zelfde strekking
Beste D, Bedankt voor je beoordeling. Naar aanleiding van je verbeterpunt hebben we direct aanpassingen in de mail verwerkt. We wensen je alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan samen. Team Groepen.nl
Pluspunten
Ziet er goed uit. Snel en goed afgehandeld
Beste Frans, Bedankt voor je hele mooie beoordeling. Daar zijn we erg blij mee. We wensen je alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan! Team Groepen.nl
Pluspunten
Goed en zeer vriendelijk geholpen
Beste Gerrit, Bedankt voor deze hele mooie beoordeling. We zijn er erg blij mee en fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Alvast een heel fijn verblijf gewenst en geniet ervan samen. Team Groepen.nl
Nota is moeilijk te ontcijferen
Beste Tiny, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. We streven ernaar dat iedereen met een goed gevoel aan Groepen.nl terug denkt. Zou je in een mail naar [email protected] willen aangeven wat je verbeterpunten zijn voor onze organisatie en hoe we de nota kunnen verbeteren? Zo kunnen we onze service blijven verbeteren. Alvast bedankt en wij wensen je een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Pluspunten
Ik kreeg heel snel antwoord op mijn mail ondanks dat het een zondag was
Pluspunten
zoals het er nu uitziet, is t prima geregeld.
VerbeterpuntenNog niet
Beste Willy, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Dat waarderen we! Hopelijk mogen we jullie de volgende keer weer van dienst zijn. In ieder geval alvast een heel fijn verblijf toegewenst. Geniet er samen van. Team Groepen.nl
Pluspunten
Zeer duidelijke, snelle communicatie
Beste Katrien, Heel erg bedankt voor je beoordeling. Daar zijn we erg blij mee. We wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan! Team Groepen.nl
Pluspunten
IVM reservatie is alles top gelopen
Beste Mia, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Hopelijk tot een volgende keer. Voor nu alvast een heel fijn verblijf gewenst. Geniet ervan! Team Groepen.nl
Pluspunten
Duidelijk overzicht, snel kunnen boeken.
Beste klant, Bedankt voor je mooie beoordeling. Daar zijn we heel erg blij mee. Fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Alvast een heel fijn verblijf gewenst. Team Groepen.nl
Pluspunten
vlotte eerlijke communicatie
Verbeterpuntensoms onduidelijke en tegensprekende mails
Beste Luc, Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunten. Dit zullen we zeker meenemen. We wensen je alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Pluspunten
kwamen zelf met mogelijkheden, waardoor ik niet de hele website hoefde uit te pluizen
Beste meneer/mevrouw van Bommel, Bedankt voor je hele mooie recensie. Dat waarderen we heel erg. Fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Hopelijk tot een volgende keer! Voor nu wensen we jullie alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan samen. Team Groepen.nl
Positive
tolle Häuser, übersichtlich, schnelle, freundliche und einfache Kommunikation
VerbesserungspunkteMehr in deutscher Sprache.
Pluspunten
Snelle ongecompliceerde communicatie voor de opties en reservering. Super zoek en filtermogelijkheden op de homepage
VerbeterpuntenWij hadden een huisje gevonden dat volgens de site nog vrij was en hebben dit vervolgens gereserveerd. Dan kam 2 dagen later de melding dat het blijkbaar toch niet meer vrij was, dat is wel jammer, zo moeilijk kan het niet zijn een huisje als niet meer vrij te aan te geven als het al verhuurd is. Groeten
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Onze oprechte excuses dat het eerste huis al bezet bleek te zijn. Wij streven naar een 100% betrouwbare website. Gelukkig hebben we een passend alternatief voor jullie kunnen vinden. Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe en nogmaals excuses voor het ongemak. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snelle reactie
Beste Janny, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat we je snel van dienst hebben kunnen zijn. Hopelijk tot een volgende keer en voor nu wensen we je alvast een heel fijn verblijf toe. Geniet ervan! Team Groepen.nl
54 Industrieweg
Druten 6651 KR