Pluspunten
Snelle reactie op gedane boeking en betaling. Super, geeft vertrouwen en zekerheid.
Beste Peter, Bedankt voor je hele mooie recensie. Daar zijn we heel blij mee. Fijn dat onze service goed is bevallen. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
De site
VerbeterpuntenOnduidelijk waarom je moet betalen tijdens de boeking. Dit wordt niet met de kosten voor het huis verrekend.
Beste Lydia, Bedankt voor je recensie. In het kostenoverzicht staat bovenaan 'nu te voldoen'. Na een boeking moet er 25 euro aan service- en garantiekosten betaald worden. Deze kosten betaal je zodat wij garant staan voor je boeking. In onverhoopte gevallen zorgen wij dat je aanbetaling altijd veilig is en zorgen wij voor een passend alternatief. Kijk ook eens op https://www.groepen.nl/groepen-groepsaccommodatie-garantie-ggg Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je ons altijd even bellen of mailen. We helpen je graag. Team Groepen.nl
Pluspunten
Prijs/kwaliteit. Veel uitleg en foto's.
VerbeterpuntenHet duurde wel even voordat de eigenaar mij contacteerde. Aangezien het de eerste keer was dat ik via jullie site boekte, vond ik dit wel een beetje spannend, want ik had al 25 euro betaald.
Beste Ine, Bedankt voor je recensie en je mooie 8. Mocht je de volgende keer een vraag hebben, kun je ons altijd even bellen. Dan nemen wij meteen contact met de eigenaar op. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Goede ervaring
VerbeterpuntenNog geen idee
Beste Sagaert, Bedankt voor je positieve recensie. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
niets bijzonders
Verbeterpuntendat de hele factuur ineens betaalt moet worden valt wat tegen.; Verder korte optie periode
Pluspunten
Zeer ruime keuze
VerbeterpuntenWellicht ishet een optie om de afstand van de locatie t.o.v. de dichtstbijzende stad te melden. Een zoekfunctie t.o.v. een stad integreren.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie 8. Dat is een heel mooi cijfer. Je tip nemen we zeker mee. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
zeer tevreden
Beste Carla, Wauw. Ontzettend bedankt voor je 10! Hier worden we heel blij van. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn en alvast een heel fijn verblijf toegewenst. Team Groepen.nl
Pluspunten
Opgegeven mailadres werkte niet, toen werd ik keurig gebeld en kon ik een ander mailadres opgeven.
Verbeterpuntengeen
Beste Wietze, Hartstikke bedankt voor de mooie en positieve recensie. Hier doen we het voor. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Goed en snel gereageerd. Wij zijn zeer tevreden.
Beste klant, Wauw. Wat een mooie recensie. Hier worden we heel blij van. Hopelijk tot een volgende keer! Team Groepen.nl
Pluspunten
Vriendelijk, snelle reacties en klantgericht
Beste klant, Bedankt voor je mooie 8 en je positieve recensie. Hier doen we het voor. Hopelijk mogen we je de volgende keer ook weer van dienst zien. Team Groepen.nl
54 Industrieweg
Druten 6651 KR