Pluspunten
Super locatie!!!
Beste Jolanda, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat de accommodatie zo goed is bevallen. Hopelijk tot een volgende keer. Team Groepen.nl
Pluspunten
dat je meteen ziet wat het hele weekend kost, incl. bijkomende kosten. Zodat je dat niet allemaal zelf er nog bij moet tellen.
Beste klant, Bedankt voor het schrijven van een positieve recensie. Dat waarderen we enorm. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Alvast een heel fijn verblijf gewenst. Team Groepen.nl
Positive
sehr schnelle und direkte Kommunikation
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Douwe, Bedankt voor je hele mooie beoordeling. We zijn hier erg blij mee. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Voor nu wensen we je alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
gezorgd voor een goed alternatief, wanneer bleek dat mijn optie niet meer vrij is.
Beste Sabine, Fijn dat we een passend alternatief voor jullie hebben kunnen vinden. Hopelijk gaan jullie genieten van een heel fijn verblijf samen. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snel en adequaat geholpen bij vraag over huisdieren, persoonlijke aanpak in combinatie met goed werkende website. Optie was per direct verwerkt in beschikbaarheidsoverzicht
Beste Irene, Wat een mooie recensie. Ontzettend bedankt hiervoor. We wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe. Geniet ervan. Team Groepen.nl
Pluspunten
reageert snel en accuraat. Goede website
VerbeterpuntenVoor de reservering moest ik 25 euro betalen boven de huurprijs van de vakantiewoning. Dat vind ik veel geld voor deze diensten.
Beste Marian, Bedankt voor je recensie. Met deze €25,- euro is je aanbetaling altijd veilig. Via het garantiefonds is de aan te betalen huursom dan altijd verzekerd. Mocht je nog andere vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij wensen je alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
Heel fijn dat het totaalprijs direct gegeven wordt, geen verborgen kosten.
Verbeterpunten/
Beste Linsie, Bedankt voor je hele mooie beoordeling. We zijn hier erg blij mee. We wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe. Geniet ervan., Team Groepen.nl
Ik had eerst een andere groepsaccomodatie geboekt: Leonie die ik aan de lijn had heeft hier meegekeken. Bleek een dag later toch al geboekt. Kon zij niet zien dat het al geboekt was??? volgende dag andere locatie geboekt. Ging wel goed. Verder tevreden.
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de eerste accommodatie toch geboekt bleef te zijn. We streven naar een zo betrouwbaar mogelijk planbord. Onze excuses dat het hier mis is gegaan. Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
Alles staat duidelijk vermeld en op een vraag ontving ik snel een antwoord.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat.
Beste klant, Ontzettend bedankt voor het schrijven van deze mooie recensie. Dat waarderen we heel erg. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Voor nu wensen we je alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
Perfect geholpen, fijne communciatie
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Suzanne, Bedankt voor deze hele mooie recensie. Hier zijn we heel erg blij mee. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. We wensen je alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
snelle hulp
Beste Leni, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. We wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
54 Industrieweg
Druten 6651 KR