Pluspunten
komen hun afspraken na
Beste Dave, Bedankt voor je mooie recensie. Daar zijn we blij mee. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. We wensen je alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snelle reactie op betalingen e.d.
VerbeterpuntenBiedt ook een mogelijkheid om het gehele bedrag ineens te betalen of een grotere aanbetaling te doen dan de € 25.
Beste klant, Bedankt voor je recensie. Dat waarderen we! Je tip nemen we zeker mee. Alvast een heel fijn verblijf gewenst. Team Groepen.nl
Pluspunten
Tijdens de boeking ging al het betalen niet goed. Na gebeld te hebben naar groepen.nl kreeg ik een betaalverzoek. Ik zou echter later nog alle stukken met betrekking tot de boeking ontvangen. Nu 2 weken later nog steeds NIETS ontvangen en geen enkele zekerheid van mijn boeking.
VerbeterpuntenBeter communiceren. Afspraak dat boeking wordt geregeld nakomen.
Beste Carlos, Bedankt voor je recensie. Wat vervelend dat de betaling in eerste instantie niet goed is gegaan, gelukkig is dit opgelost. Je boeking is goedgekeurd door de eigenaar dus de boeking is 100% zeker. We hebben van de eigenaar vernomen dat de documenten deze week naar u worden verstuurd. Mocht je nog andere vragen hebben, stuur ons gerust even een mailtje of neem telefonisch contact met je op. We helpen je graag. Team Groepen.nl
Pluspunten
Betrouwbaarheid is lastig te beoordelen, omdat we de accomodatie nog niet hebben gezien en ervaren. De foto’s zijn mooi, maar is de werkelijkheid dit ook? We gaan van het positieve uit.
Beste familie Doggen, Bedankt voor jullie hele mooie recensie. Dit waarderen we! Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe en wanneer we jullie nog ergens mee kunnen helpen, horen we dat natuurlijk graag. We helpen jullie met plezier. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snelle afhandeling
Beste Jan, Bedankt! Vinden we erg fijn om te horen. We wensen je alvast een heel fijn verblijf toe en hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Het werkt prima
Beste Ferdinand, Super bedankt voor je positieve recensie. Zijn we erg blij mee. Hopelijk tot een volgende keer en alvast een heel goed verblijf gewenst. Team Groepen.nl
Pluspunten
zeer goede service en komen afspraken na.
Beste Carla, Bedankt voor je hele mooie recensie. We zijn er erg blij mee! We wensen je alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Nvt
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle reactie op de gestelde vragen.
Beste Baarnsch Lyceum, Bedankt voor jullie positieve reactie. Dat stellen we enorm op prijs. Hopelijk mogen we je jullie de volgende keer weer van dienst zijn. Een heel fijn verblijf toegewenst. Team Groepen.nl
Pluspunten
snelle reactie
Beste klant, Bedankt voor je positieve reactie. Dat vinden we erg fijn om te horen. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snelle reactie op vraag.
Beste Karin, Bedankt voor je positieve reactie. We streven ernaar al onze klanten zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Fijn dat we deze bevestiging mogen ontvangen. We wensen je alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
Vriendelijke benadering aan de telefoon. Duidelijke website. Behulpzaam en staan open voor tips en verbetering
VerbeterpuntenZorgen dat de link werkt ;)
Beste Sandra, Bedankt voor je mooie recensie. Daar zijn we erg blij mee. Wat vervelend dat de link niet werkte. Kun je ons per mail ([email protected]) laten weten om welke link het gaat? Dan zullen we hier gelijk naar kijken. In ieder geval alvast een heel fijn verblijf gewenst. Hopelijk tot ziens! Team Groepen.nl
Pluspunten
Zeer snelle service!!
Beste Minjon, Wat een ontzettend mooie recensie. Dat waarderen we heel erg. Dankjewel hiervoor! Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Voor nu wensen we je alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Pluspunten
veel accommodaties, voor verschillende prijsklassen
Verbeterpuntenx
Pluspunten
werkt tot zover prima, maar dit is nog alleen het boeken van alles, de rest moet nog blijken maar het geeft wel vertrouwen.
VerbeterpuntenAan de telefoon is er gezegd dat we waarschijnlijk eind van de week bericht zouden hebben van de accomodatie zelf, dat was niet het geval en bij navraag, wat overigens heel netjes is afgehandeld, bleek dat het wel 2-4 weken kan duren voordat er een reactie komt. Dat was een klein minpuntje want je zit er dan toch op te wachten en omdat het de eerste keer is dat we hier boeken is het altijd even aftasten en afwachten hoe en wat.
Beste klant, Bedankt voor het achterlaten van een recensie. Dat waarderen we enorm. We begrijpen je vraag. Je kunt er vrijwel altijd van uit gaan dat de boeking op basis van datum altijd door gaat. Onze planborden worden namelijk nauwkeurig door de eigenaren bijgehouden. Hopelijk heb je inmiddels ook deze bevestiging van de eigenaar gehad, mocht dit nog niet het geval zijn kun je altijd even contact met ons opnemen. We kijken dit dan even voor je na. We wensen je in ieder geval alvast een heel fijn verblijf toe en hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
krijg altijd zeer snel antwoord, top!
Beste Niv, Bedankt voor je hele mooie recensie. We zijn er heel erg blij mee. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Alvast een heel goed verblijf gewenst! Team Groepen.nl
te groot bedrag vooruitbetalen, komt over als een investerings maatschappij. en komt pas achter als de boeking gedaan is. dit is laatste keer dat wij hierbij boeken. wij gaan al 25 jaar elk jaar weekend weg, en alleen laatste 2 jaar geschrokken van het grote bedrag vooraf.
Beste familie van der Wilk, Bedankt voor het schrijven van een recensie. Wat vervelend om te horen dat jullie zo zijn geschrokken van het aanbetalingsbedrag. Wij streven er naar zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten. Wij vermelden dan ook bij het kostenoverzicht naar de termijnbetalingen die voldaan dienen te worden aan de eigenaar. Echter betaal je aan Groepen.nl alleen €25,- service- en garantiekosten. Bij de eigenaar betaal je veelal binnen 4 tot 6 weken na boeking de eerste 50% van de huur en 4 tot 6 weken voor aankomst de resterende 50% van de huur inclusief de bijkomende kosten. Hopelijk heb ik je zo voldoende geïnformeerd, maar neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Team Groepen.nl
54 Industrieweg
Druten 6651 KR