Pluspunten
Ik heb alles on line geregeld. Er is geen telefonisch contact geweest. Het on line boeken ging goed.
VerbeterpuntenDe bevestiging kan misschien iets vlotter.
Pluspunten
Duidelijke, informatieve website. Snelle reactie op reservering via de website.
VerbeterpuntenIk had eerst een optie via de website op een huisje genomen en het zou fijn zijn als je daar via de email een bevestiging van krijgt. Zeker als het in het weekend is buiten de uren van telefonische bereikbaarheid.
geen
Pluspunten
Snel gereageerd
Pluspunten
steeds vriendelijk en vooral correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijkheid op website
VerbeterpuntenOp website kon ik niet boeken. Na telefonisch contact zou het geregeld worden, na twee dagen moest ik zelf nogmaals bellen. Daarna was het snel geregeld.
Pluspunten
eenvoudig maar duidelijk en ziet er perfect uit.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig qua communicatie na reservering en uitleg hoe verder.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Ik ben heel prettig geholpen en geadviseerd door de dame die mij geholpen heeft
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede site duidelijk. Ook het boeken gaat snel en altijd goed.
VerbeterpuntenGeen, zo doorgaan.
Pluspunten
Mooie en gebruiksvriendelijke site
Site werkt niet prettig. Als je pagina terug gaat ben je al je gegevens kwijt. Ook bij zoek functie. Erg vervelend!
Bij de reservering krijg je netjes een mail. Voor mij stond hierin niet duidelijk naar welk mailadres je de gegevens moest mailen voor de groepsannulering.
Pluspunten
Veel aanbod, mooie snelle website, goede informatie , mooi opgebouwd per pagina, snelle reactie. We maken er elk jaar opnieuw gebruik van voor ons familieweekend.
Pluspunten
Er is goed mee gedacht over geschikte opties binnen ons budget. ik kreeg heel snel een lijstje met opties en we hebben daar nu 1 van gekozen. Dank daarvoor.
Pluspunten
Overzichtelijke site en vlotte communicatie
VerbeterpuntenJe moet online betalen. Op zich geen probleem, maar voor mij was dit een obstakel aangezien ik voor een organisatie werk en reizen boek voor de organisatie. Ikzelf kan geen geld overmaken. Een extra functie bij het online betalen om te kiezen voor overschrijving zou handig zijn.
Verbesserungspunkte
Da wir selber als Vermittler auftreten, sind für uns die drei Tage für eine Option definitiv zu wenig, gerade wie im aktuellen Fall, wo wir am Freitag eine Antwort und die Unterlagen bekommen und am Montag die Reservierung dann die Reservierung schon ausläuft; unsere Kunden arbeiten, sowie eigentlich fast alle, nicht am Wochenende. Für die 25,00 € sollte mindestens eine Woche Zeit sein, um alles zu organisieren.
54 Industrieweg
Druten 6651 KR