slordige communicatie van foutieve reserveringsbevestiging

4-11-19 om 14.10 uur bevestiging en factuur van mijn reservering voor HAM-321 4-11-19 om 20.08 uur een excuus voor een foutieve mail van een reservering in Kasterlee (die mail had ik niet) 4-11-19 om 21.30 uur nog een keer een excuus voor een foutieve mail van een reservering in Kasterlee (nog steeds had ik daar geen mail van) 4-11-19 om 22.14 uur komt de mail met de foutieve reservering in Kasterlee binnen waarvoor ik dus eerder al 2 excuusmails had ontvangen. ik ben dus verre van tevreden over de communicatie van Groepen.nl het is erg verwarrend en maakt me erg ongerust of mijn boeking wel goed gaat.

Voor het eerst hier geboekt. Gaat tnt heel goed.

Zoekfuncties werken goed. Snel kunnen vinden wat ik zocht voor een weekend met de familie uit USA.

Mooi overzicht van de beschikbare accomodaties.

Geboekt en binnen 24 uur de bevestiging in de mail.

Snelle reactie. Duidelijke uitleg over locatie. Gebruikers vriendelijke site. Veel aanbod

Prima / goed

Een paar keer al gehuurd via groepen.nl

Gemakkelijk zoeken en boeken

makkelijk zoeken en navigeren, goede communicatie

Binnen korte tijd een accommodatie gevonden, supersimpel

Internet schwierig

Internet schwierig/ holprig, vor allen die Ausdrucke funktionieren schlecht. Warum reicht beim aufrufen der Seite nicht www.goeden.de und EIN-975?

Mooi overzicht.

Duidelijk en uitgebreid.

klantvriendelijke site, snelle afhandeling

zeer positief

gemakkelijke reservering,

Na de gemakkelijke reservering volgde er een bevestiging voor een ander vakantiehuis. Nadien werd er 2 keer een verontschuldiging gestuurd en nu kregen we weer een bevestiging van een reservering voor een foute bestemming. Na een mail van ons hierover kregen we geen reactie meer. Zoeken naar een vakantiehuis is aan te bevelen maar nu hebben we toch vragen bij de opvolging.

Erg fijn keurig geholpen

Prima dit kan ik anderen aan raden

Primaire

Heel vlot

Alles super schnell

Wir freuen uns sehr, weil wir das Haus kennen. Alles prima

Vlotte en persoonlijke afhandeling

goed geregeld, was zo gedaan

Nette behandeling, er werd goed mee gedacht met als gevolg een goede afspraak.

Top geholpen, fijne communicatie!

Goed bereikbaar en snelle reactie op vraag. Mooie locaties alles prima geregeld.

Goed geholpen en snel kunnen reserveren!

duidelijke website met goede zoekmogelijkheden; prima!

makkelijke site om te zoeken en boeken, goede mogelijkheden om accommodaties te selecteren.

Vriendelijk behulpzaam

Ik had een fout gemaakt met de datum. Op een uiterst vriendelijke manier werd het opgelost.

goede overzichtelijke site met veel foto's en informatie.

goede omschrijvingen van wat er in de boerderijen etc. aanwezig is. fijn dat het onder vaste rubrieken staat. TIP: als je Nederland aanvinkt is het handig om gelijk ook de provincies aan te kunnen vinken. dat scheelt zoeken, althans zo was het voor ons.

Snel geregeld

Overzichtelijke site met vaste lay-out

Als je gaat zoeken naar een accommodatie zou het handig zijn als je de filters vast kunt zetten. De data, het aantal personen, aantal slaapkamers,etc. Nu moest ik het steeds weer opnieuw invoeren. Ook handig is een vergelijk pagina waar je drie of vier huizen kort naast elkaar kunt zetten. Zodat je kunt kiezen. Verder prima, snelle nette reactie van zowel jullie als de verhuurder.

Ging vlot

Mooi aanbod op goede site

Site maakt goed selectieproces mogelijk.

54 Industrieweg

Druten 6651 KR