Pluspunten
Snelle reactie via mail. Veel verschillende accommodaties voor grote groepen.
VerbeterpuntenNvt
Beste Bea, Bedankt voor je hele mooie recensie. Dat waarderen we heel erg. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
snelle reacties en meedenken met de klant
Beste Gerrit, Ontzettend bedankt voor deze hele mooie recensie. Dat waarderen we heel erg. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Goed aanbod huizen
Verbeterpunten- Geen reserveringskosten laten betalen - Duidelijker aangeven of boeking geaccepteerd is of alleen nog maar een reservering
Beste Gerlinda, Bedankt voor je recensie. Je betaalt reserveringskosten zodat wij garant staan voor je aanbetaling. Dit is een service vanuit Groepen.nl. Meer informatie vind je hierover op: https://www.groepen.nl/groepen-groepsaccommodatie-garantie-ggg Hopend je voldoende geïnformeerd te hebben, wens ik je een heel fijn verblijf toe. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
behalve de positieve ervaring met de boeking kan ik daar nu nog niet verder op ingaan maar pas nadat we ook bij de accommodatie zijn geweest en weten of wat op de site staat overeenkomt met de werkelijkheid.
Verbeterpuntenhet zou fijn zijn als er een platte grond te zien was van de accommodaties
Beste Yvon, Bedankt voor je recensie en je positiviteit betreft de boeking. Wanneer er een plattegrond van de accommodatie beschikbaar is, plaatsen we deze er altijd bij. Hopend je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben wens ik je alvast een heel fijn verblijf toe. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
goed aanbod, duidelijke gegevens
Beste Tadeu, Ontzettend bedankt voor je mooie recensie. Dat waarderen we heel erg. We wensen je alvast een heel fijn verblijf toe en hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Duidelijker maken wanneer de accommodatie is gereserveerd en wanneer dit nog niet het geval is. Ik leek vast te lopen aan het einde van de reservering.
Beste Klant, Bedankt voor je recensie. Wanneer er geen prijs, maar een streepje zichtbaar is in de periode, betekent dit dat de accommodatie niet boekbaar is. Wanneer er wel een prijs zichtbaar is, is de periode wel boekbaar. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Je kunt ons altijd een mail sturen of anders even bellen. We helpen je graag. We wensen je in ieder geval alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snelle afhandeling van vragen
Beste klant, Ontzettend bedankt voor de mooie recensie. Daar zijn we heel blij mee. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Goed overzichtelijk gebruiksvriendelijke site. Informatie is helder en up to date.
Beste Jos, Wauw. Wat een mooie recensie. Dat waarderen we heel erg, bedankt hiervoor! Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. We wensen je in ieder geval alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Pluspunten
Duidelijk. Je weet wat je krijgt.
Beste Coline, Ontzettend bedankt voor je mooie 10. Daar zijn we heel blij mee! We wensen je alvast een heel fijn verblijf toe en hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
In de bevestiging van de optie was het niet helemaal duidelijk naar welk mailadres de lijst van deelnemers moet worden gestuurd in geval van annuleringsverzekering, Groepen.nl of de betreffende locatie. FF een link opnemen in de betreffende zin maakt het duidelijk.
Beste klant, Hartelijk bedankt voor je recensie. Naar aanleiding hiervan hebben we direct in de reserveringsbevestiging een verwijzing toegevoegd naar het mailadres. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snelle reactie.
Beste klant, Ontzettend bedankt voor je positieve recensie. We zijn heel blij met deze mooie 8. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
54 Industrieweg
Druten 6651 KR