Pluspunten
Weten we nog niet maar wel slim om van te voren ff contact op te nemen om te weten welke doelgroep er komt
Beste Frank, Bedankt voor het achterlaten van een recensie. Dat waarderen we heel erg. Hopelijk tot een volgende keer! Team Groepen.nl
Pluspunten
Alles snel en top geregeld!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het ontzettend mooie cijfer. Daar worden we heel blij van! Team Groepen.nl
Pluspunten
Ik had gebeld met een vraag en binnen 1 uur had ik antwoord.
Beste Tineke, Bedankt voor je positieve recensie. Fijn dat onze service zo goed bevallen is. Hopelijk mogen we je de volgende keer ook weer zo goed van dienst zijn! Team Groepen.nl
Ik vind de site onhandig om te reserveren. Ik zou graag direct contact willen opnemen met de accomodatie, dit kan via deze site niet.
Beste Sanne, Bedankt voor het achterlaten van een recensie. Wat jammer dat je onze site niet helemaal handig vindt. Het doel van onze website is om consumenten op een makkelijke en duidelijke manier te laten zien welke accommodaties er allemaal te huur zijn. Wanneer er vragen over de accommodatie zijn kan je altijd contact opnemen met ons. Wij helpen je hier graag mee. Na het boeken worden de contactgegevens van de eigenaar vrijgegeven. Ik hoop je voldoende geïnformeerd te hebben en wens je alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
Duidelijke site, snelle reactie via de mail. Correcte afhandeling. Mogelijkheid van gratis optie.
VerbeterpuntenBij het zoeken naar accomodaties springt het scherm weer terug naar de eerste lijst met accomodaties, zodat je bijv. Weer drie keer op de knop (meer resultaten) moet drukken.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de mooie 8 en de tip. Ons team is druk bezig om hier een oplossing voor te vinden. Nogmaals bedankt en hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Heb geen hulp er varen
Pluspunten
alles tot nu toe is positief
Beste Servé, Bedankt voor je positieve recensie en dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer zo positief van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snelle reacties. Over betrouwbaarheid en afspraken nakomen kunnen we pas wat zeggen nadat we het verblijf gehad hebben.
VerbeterpuntenBeoordeling ná het verblijf ipv ervoor.
Beste Tinie, Bedankt voor de ontzettend mooie 10, daar zijn we heel blij mee! Na je verblijf heb je ook de mogelijkheid om het verblijf te beoordelen. Hiervoor krijg je nog een mail toegestuurd. Deze pagina is enkel bedoeld voor Groepen.nl in het algemeen! Nogmaals super bedankt voor de beoordeling. Team Groepen.nl
Pluspunten
handige site, geen gedoe
Beste Bertus, Dank dat je tijd hebt willen maken om ons een review te geven. Wij zijn blij met deze mooie 9 en hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Groepen.nl
Positive
Schnelle Antwort. Schnelle Bestätigung der Versicherung
VerbesserungspunkteWäre schön, wenn man die Versicherungsbedingungen und die unten genannten Konditionen aus in anderen Sprachen auswählen könnte.
Hallo Luca, Vielen Dank für Ihre sehr positiv Bewertung! Team Groepen.de
54 Industrieweg