Pluspunten
Goede presentatie van de accommodaties.
Pluspunten
Snelle reactie.
Pluspunten
het boeken en de bevestigingen verliep heel snel
Pluspunten
Snelle reactie, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenDe bedragen waren niet kloppend en moesten naar boven aangepast worden, dit was een tegenvaller. Maar er is wel goed mee omgegaan en netjes gecommuniceerd hierover.
Pluspunten
Eerste ervaringen bij nemen van optie en boeken zijn uitstekend. Website duidelijk - veel goede informatie - filters prima.
Pluspunten
Netjes te woord gestaan
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Wij boeken al een aantal jaren via groepen.nl bevalt heel goed! De accommodaties zien er altijd piekfijn uit!
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenEen telefoonnummer voor de reservering, aangezien er soms nog wat vragen zijn
Pluspunten
duidelijke informatie, correcte reservering en bevestiging
VerbeterpuntenDe bevestiging wordt op gestuurd in het Engels. Ik begrijp niet waarom.
Pluspunten
Keurige behandeling. Bevestigingen van alle afspraken en (financiele) handelingen
Verbeterpunten(Nog) geen.
Beste Aart, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Daar zijn we blij mee! Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan samen! Team Groepen.nl
Pluspunten
Alles was in orde!!
Pluspunten
uitvoerige informatie
Verbeterpuntenzou het nu niet weten
Beste Ton, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Daar zijn we blij mee! Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan samen! Team Groepen.nl
Pluspunten
Bij de prijs zit alles inbegrepen
Beste Simone, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Daar zijn we blij mee! Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan samen! Team Groepen.nl
Pluspunten
Snel telefonisch contact en duidelijk antwoord op vraag
Beste Joke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd nog contact met ons opnemen. We helpen met plezier. Voor nu wensen we jullie alvast een heel fijn verblijf toe. Geniet ervan! Team Groepen.nl
54 Industrieweg
Druten 6651 KR