Dag na de voorlopige reservering al de definitieve reservering binnen. Fijne snelle service

Goed geregeld.

Het was niet moeilijk om een woning naar wens te vinden.

Immer wieder gerne

Problemlose Buchung, gutes Preis-Leistungs- Verhältnis, schönes Haus, freundliche Vermieter, gerne wieder.

Tot nu toe zeer goed

Manier van boeken/reserveren ging heel gemakkelijk. Ik hoop dat de rest ook zo vlotjes verloopt.

eind goed, al goed

na twee keer teleurgesteld te zijn, maar bij de derde keer goed geholpen. En een mooi groot vakantiehuis voor ons gezin gevonden.

Snel en goed te vinden.

Overzichtelijke site en zeer snelle racties van Groepen.nl en eigenaar accomodatie.

Goede duidelijke Website

Goed overzicht op de website en ook goed om te delen met je medereizigers. Zo kan je op afstand met je medereizigers overleggen om het best passende huis te vinden dat past bij de groep.

es lief alles reibungslos

Es lief alles reibungslos.

Overzichtelijk

Leuke accommodaties, overzichtelijk weergegeven, leuk aanbod

Super goede reactie

De groepsaccommodatie waar we voor gingen kon niet. In de mail die we daarover kregen stond een link en daarbij waren een aantal vervangende opties geplaatst. Prima service.

Geen enkel probleem. Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Niets mis mee 5 sterretjes dus.

Hat alles gut geklappt

Das buchen war sehr gut nur leider konnte man telefonisch keinen erreichen, aber online buchen klappt super.

Erg prettig werken met Groepen.nl

Accommodaties boeken via Groepen.nl is echt super makkelijk en aan te raden.

Gewoon eenvoudig.

Zeer duidelijke website en prijsoffertes

*Je kan zeer gericht op zoek gaan: aantal personen, periode, regio. * De prijzen zijn zeer duidelijk zonder verrassingen achteraf, duidelijke totaalprijs.

Direct en correct

Boeken, even bellen, geregeld!

Ging allemaal goed zoals het moet. Dit is mijn eerste keer dus we gaan zien hoe het evolueert.

Alles gut geklappt.

Beste Organisation!

Goed.

Vlot geholpen bij het boeken van ons weekend.

Alles problemlos

Alles hat bislang gut geklappt, danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duideljike site met mooie accomodaties

Wij hebben bij groepen.nl snel onze vakantie accommodatie gevonden.

Eerste ervaring zeer positief

Pas leren kennen, smaakt naar nog!

VLOTTE SERVICE

Mij vraag om meer info werd snel via mail beantwoord.

prima gegaan tot nu toe

keurig en snel antwoord op een vraag van mij over iets wat niet op de site staat.

makkelijk, overzichtelijk, mooie plaatsen.

Voor mij was het een mooie site, mooie plaatsen, overzichtelijk en duidelijk. Ook prima om de route te volgen t.o.v. boeken, wat reken je mee, wat niet, etc. Wat is er te doen? Prima aan te bevelen bij familie, vrienden.

54 Industrieweg

Druten 6651 KR