Hat alles sehr gut und reibungslos geklappt.
Eerste keer met groepen.nl een vakantieverblijf voor onze groot geworden familie geboekt. Mooi aanbod voor groepen. Duidelijke info. Handig dat de beschikbaarheden realtime konden gecheckt worden voor de verschillende accomodaties en weekends die voor ons passen.
Beste Tom, Wat een mooie beoordeling. Heel erg bedankt! Fijn dat jullie een geschikte accommodatie voor jullie familieweekend hebben gevonden. Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan met de hele familie. Team Groepen.nl
Dag het duurde even voor ik in de gaten had dat ik de datum en een aantal criteria aan kon geven. Hierdoor werd het zoeken naar een geschikte accommodatie veel makkelijker en overzichtelijker. Een aanbeveling van mij is dat de keuzes voor de criteria meteen zichtbaar zijn. Ik heb gezocht met een tablet
Beste Coby, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat jullie een geschikte accommodatie hebben gevonden. We nemen je verbeterpunt zeker mee. We wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
De info die ik heb ontvangen was correct.
Beste Ingrid, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we jullie van dienst hebben kunnen zijn. Mocht je nog vragen hebben, horen we dat graag. We helpen met plezier. Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Te weinig ervaring om te delen. De boeking goed en snel.
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat jullie een geschikte accommodatie voor jullie groep hebben gevonden. Wij wensen jullie een heel fijn verblijf en hopelijk tot een volgende keer. Team Groepen.nl
Er stond alleen niet bij dat een linnenpakket er automatisch bij zit, voor 18 personen een best groot bedrag, geen probleem.
Beste Regina, Bedankt voor je beoordeling en verbeterpunt. Bij de prijs die je in het kostenoverzicht krijgt weergegeven, waren de bedlinnen inbegrepen. Uiteraard gaan we kijken of we dit nog duidelijker kunnen aangeven op de website. Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe. Geniet ervan! Team Groepen.nl
Al jaren goede ervaringen, zowel voor vriendelijk personeel als service👍
Beste Liza, Wat een mooie recensie. Fijn dat we jullie al zo lang van dienst kunnen zijn. Dat waarderen we heel erg :-). Ook voor nu wensen we jullie alvast een heel fijn verblijf en hopelijk tot weer een volgende keer! Team Groepen.nl
Uit eindelijk moest het zelf doen vraag me steeds af waarvoor die servicekosten zijn, de website in de beheren daar zijn wel andere manieren voor om geld mee te verdien.
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling. Ik leg je graag uit wat de service- en garantiekosten inhouden. Door de betaling van de €25,- service- en garantiekosten is je aanbetaling (meestal 50% van de huursom) met de Groepen Groepsaccommodatie Garantie (GGG) altijd veilig. Hierdoor hoef jij nooit bang te zijn dat je je geld kwijt bent als de accommodatie plots failliet gaat en uiteraard zoeken wij kosteloos naar een passend alternatief. Mocht je nog vragen hebben, horen we dat natuurlijk graag. We helpen met plezier. Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Een boeking, een mailtje, aanbetaling realiseren en klaar is de boeking. Duidelijke informatie op de website.
Beste José, Fijn dat jullie een passende accommodatie bij ons hebben gevonden en we jullie van dienst hebben kunnen zijn! Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Kregen te maken met een dubbele boeking en een medewerkster van deze organisatie is er in geslaagd om in een dag een andere locatie te vinden.Wist ook nog allerlei zaken als aankomsttijd te regelen. Ons familieweekend kon gelukkig doorgaan en was een groot succes! Daarnaast werden wij verrast met een taart.
Beste Adrie, Bedankt voor deze fijne en mooie beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat jullie familieweekend - ondanks alle hectiek - een groot succes is geweest en hopelijk heeft de taart gesmaakt! Wij hopen jullie de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Groepen.nl
Hopelijk bedriegen de plaatjes niet !
Beste Petra, Bedankt voor je beoordeling! Dat waarderen we. En geen zorgen, de foto's bedriegen niet! Jullie zullen hier ongetwijfeld een fijn verblijf hebben met de hele familie. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier. Geniet ervan samen. Team Groepen.nl
perfect!
vriendelijk, erg behulpzaam en accuraat met het zoeken en vastleggen van een groepsaccommodatie
Beste Leo, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat we je van dienst hebben kunnen zijn! Hopelijk tot een volgende keer en we wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Geniet ervan! Team Groepen.nl
Snel geregeld
Beste Vera, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we je van dienst hebben kunnen zijn! Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf met z'n allen. Hopelijk tot de volgende keer. Team Groepen.nl
Obwohl der holländischen Sprache nicht mächtig, hat Alles prim geklappt. Wunderschöne Ferien in einem wunderschönen Land bei wunderschönen Wetter. Was will man mhr und auch noch günstiger als in Deutschland. Immer wieder.....
Eerste ervaring met groepen.nl is zeer positief. Op korte termijn een bevestiging van groepen.nl en van de verhuurder.
Beste Piet, Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. We wensen jullie alvast een heel fijn verblijf. Team Groepen.nl
Het zoeken naar een groot weekend vakantiehuis verliep aanvankelijk moeizaam, omdat er niet veel beschikbaar is tegen reële prijzen. Via groepen.nl bleek dit wel degelijk mogelijk te zijn.
Beste klant, Fijn dat we je hebben kunnen helpen en jullie een passende accommodatie voor jullie weekendje hebben gevonden. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier en hopelijk mogen we jullie de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Op zoek naar een locatie om met 20 personen en 10 slaap- en badkamers een familieweekend te houden zijn wij snel en duidelijk geholpen
Beste Jan, Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Dat waarderen we :) Hopelijk mogen we jullie de volgende keer weer van dienst zijn. Wij wensen jullie alvast een heel fijn verblijf! Team Groepen.nl
alleen eerste kontact via de website
Mooi overzicht van groepsaccommodaties en makkelijk te boeken.
Beste Helen, Heel erg bedankt voor je mooie reactie. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Alvast een heel fijn verblijf gewenst. Team Groepen.nl
Duidelijke site. Geen onverwachte extra kosten. Snelle reacties.
Het duurde even voor ik de site had gevonden op internet. (kende groepen.nl niet) maar het is een goede overzichtelijke site. Helemaal blij mee.
Beste Wieke, Wat een fijne beoordeling! Heel erg bedankt hiervoor. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Alvast een heel fijn verblijf gewenst! Team Groepen.nl
Very good.
Flexibel gedrag en complimenten aan de dames die dit regelen.
Easy to find a proper accomodation for a group of 25 people.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire