Pluspunten
duidelijke informatie over accomodatie
Verbeterpuntenik had graag eerder geweten wat de betalingsvoorwaarden zijn. hoeveel bedraagt het voorschot? ben ik dit kwijt bij annulatie?
Beste Ria, Bedankt voor je beoordeling. Bij vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen, wij helpen je heel graag met het beantwoorden van je vragen. Om je in ieder geval alvast wat meer informatie te geven over annuleren, verwijs ik je graag door naar deze pagina; https://www.groepen.nl/annuleren-and-verzekeren. We wensen jullie een heel fijn verblijf. Als je vragen hebt, stuur ons gerust een mailtje op [email protected] of bel naar 0487-594641. Team Groepen.nl
Pluspunten
Heel snel reactie
VerbeterpuntenSoms is de info op de site niet helemaal duidelijk
Beste Niki, Bedankt voor je hele mooie beoordeling. Dit waarderen we heel erg. We wensen je jullie alvast een heel fijn verblijf en hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Snelle terugkoppeling
VerbeterpuntenJammer, dat soms na berekenen de prijs best wel ver afwijkt van de indicatie-prijs. Verder tevreden
Beste Jolan, Bedankt voor je recensie. Wat vervelend dat de prijs hoger uit is gevallen. Wij streven ernaar alle juiste prijzen te vertonen op onze website. Onze oprechte excuses. Wij wensen jullie voor nu alvast een heel fijn verblijf. Mochten er nog vragen zijn, horen we dat natuurlijk graag. Team Groepen.nl
Pluspunten
ik wilde niet online boeken en het werd keurig geregeld via de telefoon
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn. We wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
Input site klopt perfect
Beste Manon, Wauw. Wat een mooie beoordeling. We zijn er heel erg blij mee. Bedankt hiervoor. We wensen jullie een heel fijn verblijf toe en hopelijk kunnen we jullie de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
heldere info en snelle reactie
Verbeterpuntenik had ook net zo lief rechtstreeks bij de verhuurder willen boeken. Minder kosten voor mij denk ik.
Beste Dick, Bedankt voor je mooie beoordeling. De prijzen op onze website zijn altijd transparant. Dat houdt in dat de prijzen even hoog zijn als bij de eigenaar. Het enige verschil is dat je bij ons service- en garantiekosten betaald. Middels deze kosten is je aanbetaling altijd verzekering. Een garantie die je bij een rechtstreekse boeking niet hebt. Hopelijk heb ik je zo voldoende geïnformeerd. Voor vragen mag je natuurlijk altijd contact met ons op nemen. We helpen je met plezier. Alvast een heel fijn verblijf gewenst. Team Groepen.nl
Pluspunten
Heel overzichtelijk.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid over de 25 euro boekings kosten.. Heb het nergens gelezen anders had ik wel rechtstreeks geboekt.
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Graag leg ik je het voordeel uit van de €25,- service- en garantiekosten. Middels deze €25,- euro is je aanbetaling altijd veilig. Via het garantiefonds is de aan te betalen huursom dan altijd verzekerd. Dit is een extra service die niet verleent wordt bij een rechtstreekse boeking. In het kostenoverzicht vermelden we deze kosten met uitleg. We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je met plezier. We wensen je in ieder geval alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Voor groepen is de optie termijn erg kort. Lastig om van meerdere gezinnen binnen 1,5 dag antwoord te krijgen.
Beste Marc, Bedankt voor je beoordeling. We zullen je opgegeven verbeterpunt zeker intern bespreken :-). We wensen je alvast een heel fijn verblijf en hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
soepele afhandeling
Pluspunten
steeds vriendelijke medewerkers. reeds een paar boekingen gedaan en altijd was alles perfect zoals op de site vermeld. ook zeer duidelijk in verband met de onkosten wat blangrijk is vooral als je met een groep op vakantie gaat.
Beste Erik, Bedankt voor je hele mooie beoordeling. Fijn dat je dit met ons hebt gedeeld. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer van dienst zijn. We wensen jullie alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
Pluspunten
Prima groepsaccommodaties. Goede zoekfuncties
Beste Margriet, Bedankt voor je hele mooie beoordeling. Daar zijn we heel blij mee. We wensen je alvast een heel fijn verblijf toe en hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Groepen.nl
Pluspunten
Direct contact
VerbeterpuntenGeen
Beste Adje, Heel erg bedankt voor je beoordeling. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Voor nu wensen we je alvast een heel fijn verblijf toe. Team Groepen.nl
54 Industrieweg
Druten 6651 KR