prettig telefoongesprek

Prettig telefoongesprek

Duidelijke informatieve site.

Boeking verloopt vlot, zonder hapering.

Duidelijke all in prijs en snelle afhandeling van de aanvraag.

Ik ben tevreden.

jammer dat je niet een favoriet kan aanklikken

Het boeken verliep ppima, het zoeken wat moeilijker. Je kunt niet een favoriet aanklikken en dan nog even verder zoeken.

Prima digitale informatie en afhandeling

De informatie was helder en volledig, de site makkelijk en de afhandeling snel

Geboekt via Groepen.nl. Alles heel snel en goed verlopen.

Snelle reactie op mijn boeking

Na snelle acceptatie van mijn boeking werden direct alle bescheiden gemaild. De informatie was erg compleet en de wijze van betaling was duidelijk aangegeven.

Zeer vlotte en vriendelijke bediening.

Alles verloopt op een vlotte en vriendelijke manier.

Een Dionne gesproken, was heel vriendelijk en heeft meegedacht, Een goede groepswoning te vinden,dank Conny

snel en persoonlijk

ik had een snelle reactie op mijn verzoek voor een reservering, bij een mailtje een fijn persoonlijk contact gehad. Goed voor elkaar.

Divers aanbod en een goede communicatie.

Geen onverwachte kosten en het beeld wat Groepen.nl geeft over de huizen op de site, klopt.

Prima geholpen!

👍👍👍

In een woord: vlotjes

Alles verliep naar wens via internet.

Wist niet dat ik door 29€ te betalen en een offerteaanvraag te doen ook al de boeking vast legde, dit is zeker niet duidelijk. Ik verwacht eerst een offerte om daarna de booking definitief te maken.

Goede website overzichtelijk en duidelijk

Snelle reactie na boeking. Goede website

Mijn vraag werd uitstekend beantwoord.

Vriendelijk te woord gestaan en een duidelijk antwoord ontvangen

ideaal als je iets zoekt voor een grote groep

zeer tevreden:we waren op zoek naar een huisje voor 25 personen, maar vonden in België niets

Het boeken ging prima maar waar kan ik ervaringen lezen van ons geboekte huis, ik bedoel niet het park

Goed, hulp via chatfunctie vlotte afhandeling

Goed verlopen

Zeer goede service

goed geholpen

goed mee gedacht en snel geschakeld het vinden van een goepsacc voor de populaire periode van de Jaarwisseling

Goed te woord gestaan.

Jammer, dat verzuimt is, bij de beschrijving van het boswachtershuis in de Bult ( EES- 1807 ), dat dit huis op een Vakantie Park staat!!!!!!

Alles goed uitgelegd en geformuleerd

Vlotte boeking alles klaar en duidelijk stap per stap

Top site voor huren van grotere huizen.

Super overzichtelijke site. Snelle reactie tijden. Wij boeken met onze vriendengroep jaarlijks ons uitje via groepen.nl naar volle tevredenheid. 👍

Geen problemen ondervonden

54 Industrieweg