Filter

Alles gut.

Hat alles sehr gut und reibungslos geklappt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlot werkende website, mooi aanbod, goede zoekfuncties

Eerste keer met groepen.nl een vakantieverblijf voor onze groot geworden familie geboekt. Mooi aanbod voor groepen. Duidelijke info. Handig dat de beschikbaarheden realtime konden gecheckt worden voor de verschillende accomodaties en weekends die voor ons passen.

Overzichtelijke site

Dag het duurde even voor ik in de gaten had dat ik de datum en een aantal criteria aan kon geven. Hierdoor werd het zoeken naar een geschikte accommodatie veel makkelijker en overzichtelijker. Een aanbeveling van mij is dat de keuzes voor de criteria meteen zichtbaar zijn. Ik heb gezocht met een tablet

de info die ik heb ontvangen was correct

De info die ik heb ontvangen was correct.

degelijk en snel

Te weinig ervaring om te delen. De boeking goed en snel.

Snelle reactie

Er stond alleen niet bij dat een linnenpakket er automatisch bij zit, voor 18 personen een best groot bedrag, geen probleem.

Al jaren goede ervaringen, zowel voor vriendelijk personeel als service👍

Matig

Uit eindelijk moest het zelf doen vraag me steeds af waarvoor die servicekosten zijn, de website in de beheren daar zijn wel andere manieren voor om geld mee te verdien.

Fijne communicatie

Een boeking, een mailtje, aanbetaling realiseren en klaar is de boeking. Duidelijke informatie op de website.

Een organisatie die met je meedenkt en heel hulpvaardig is

Kregen te maken met een dubbele boeking en een medewerkster van deze organisatie is er in geslaagd om in een dag een andere locatie te vinden.Wist ook nog allerlei zaken als aankomsttijd te regelen. Ons familieweekend kon gelukkig doorgaan en was een groot succes! Daarnaast werden wij verrast met een taart.

overzichtelijk, maar duurde voor de bevestiging kwam

Hopelijk bedriegen de plaatjes niet !

Het was perfect

perfect!

zie hieronder

vriendelijk, erg behulpzaam en accuraat met het zoeken en vastleggen van een groepsaccommodatie

Snel geregeld

Tolle Seite.

Obwohl der holländischen Sprache nicht mächtig, hat Alles prim geklappt. Wunderschöne Ferien in einem wunderschönen Land bei wunderschönen Wetter. Was will man mhr und auch noch günstiger als in Deutschland. Immer wieder.....

Zeer goede en correcte boeking.

Eerste ervaring met groepen.nl is zeer positief. Op korte termijn een bevestiging van groepen.nl en van de verhuurder.

Snelle terugkoppleing vd gevraagde optie en extra gestelde vragen

Het zoeken naar een groot weekend vakantiehuis verliep aanvankelijk moeizaam, omdat er niet veel beschikbaar is tegen reële prijzen. Via groepen.nl bleek dit wel degelijk mogelijk te zijn.

Goed overzicht en zoekmachine

Op zoek naar een locatie om met 20 personen en 10 slaap- en badkamers een familieweekend te houden zijn wij snel en duidelijk geholpen

duidelijk en zakelijk

alleen eerste kontact via de website

• Would you recommend us? No

Mooi overzicht van groepsaccommodaties

Mooi overzicht van groepsaccommodaties en makkelijk te boeken.

Duidelijke site. Geen onverwachte extra kosten. Snelle reacties.

Duidelijke site, snelle reactie na reservering

Het duurde even voor ik de site had gevonden op internet. (kende groepen.nl niet) maar het is een goede overzichtelijke site. Helemaal blij mee.

Very smooth reservation and website with great descriptions of the accomodations.

Very good.

Perfect geholpen

Flexibel gedrag en complimenten aan de dames die dit regelen.

Easy

Easy to find a proper accomodation for a group of 25 people.

54 Industrieweg

Druten 6651 KR