E-learning + cursus snel en efficiënt kunnen voltooien. Beetje jammer dat sommige antwoorden op de tests (die je normaliter niet kunt weten) in de E-learning pas op de volgende pagina's aan de orde c.q. gegeven worden. Daar kun je pas bij als je de test gedaan hebt.
Docent gebruikt privé situaties om de stof beter te laten beklijven. Hiermee blijft de lesstof beter hangen. Het lijdend voorwerp was in deze training de vrouw van de docent. Had van mij wel wat minder gemogen.
Prima docent die rustig uitlegt en met praktische voorbeelden én specifieke examentips de cursus rustig door de dag loodst. Ik was één van de weinige VCA-Vol deelnemers. Helaas werd er geen tot weinig aandacht aan de VCA-VOL vragen besteed. Op het examen kwamen daarom enkele vragen voorbij, waarvan de inhoud helemaal niet behandeld was.
Hartelijk dank voor uw klacht over de VCA VOL cursus. Door dit bij ons te melden, zijn wij in staat om onze cursussen continue verbeteren. Het klopt dat in onze cursussen zowel cursisten voor de VCA-Basis als VCA VOL zitten. Dit is ook de opzet van onze cursussen. Op deze manier kunnen wij ook VCA-VOL in één dag aanbieden. Op de cursusdag gaan we in op de lesstof van VCA-Basis. De cursisten van de VCA-VOL cursus krijgen, ter voorbereiding op de cursusdag, een e-learning toegestuurd met daarin de specifieke lesstof van VCA VOL. Hopelijk bent u voor uw examen geslaagd. Met vriendelijke groet, VCANederland
Zeer prettig Genoeg pauzes zodat het geen lange zit is
De cursus was prima, we hadden een toffe cursusleider. Het is alleen erg irritant dat de cursus net zo veel nederlandse taal van de cursist vraagd om de vragen goed te kunnen beantwoorden, als dat er kennis van de cursus getoetst word.
Lange dag. Veel informatie. Veel informatie die voor onze branche overbodig is, maar op zich best nuttig om te weten. Zeer duidelijke en gemotiveerde uitleg van de "leerkracht". Veel examenvragen duidt meer op begrijpend lezen dan op werkelijke kennis van het eventuele gevaar of handeling. Daardoor komt je onnodig in de war en heeft niks met je kennis te maken alleen met begrijpend lezen. Dat is erg jammer. Het zou mooier zijn als het uitgelegd wordt bijv 1 x per twee jaar, op het bedrijf zelf in de praktijk.
Voor saaie kost werd het heel smeuïg gebracht.
Goede cursus gehad met een fijne docent met duidelijke uitleg.
De e-learning cursus is prima, deze sluit namelijk zeer goed aan bij het examen. Ik was 20 minuten na de start van het examen aanwezig door meerdere ongelukken op de weg en de daaruit ontstane files. Dat de examinator nadat je binnenkomt mij aangaf dat ik te laat was en mij al had afgemeld op een toon die misschien nog net past bij een kind van 12 jaar past niet bij een examinator voor VCA. Dat het soort, ja dat snap ik maar er zijn nu eenmaal situaties die niet te voorzien zijn en daar ga je als volwassen mensen volwassen mee om. De toon maakt de muziek, maak je niet druk, we zijn al druk genoeg,
Goed georganiseerde cursus, prettige communicatie vooraf, lesboek snel ontvangen. De cursus werd gegeven door een leuke, kundige docent die heldere uitleg gaf. De lesstof had voldoende diepgang, ondanks dat er behoorlijk wat onderwerpen zijn behandeld in een dag. De oefenvragen waren ook erg leerzaam. Fijn dat het examen aansluitend aan het eind van de dag was. Dit is hoe een VCA cursus moet zijn! Locatie Van der Valk hotel Delft was goed. Mooie zaal en uitstekende lunch. Minpuntje: lage gevoelstemperatuur in de zaal door hard blazende airco, en de felle lichtspots waren wat vermoeiend aan de ogen.
Trainer legde alles zeer goed het duidelijk uit. Ben dan ook met gemak geslaagd. Het enige wat ik vervelend vond was het zo laat ontvangen van de e-learning. Als ik deze eerder had ontvangen had ik meer tijd in voorbereiding kunnen steken.Ik begreep dat dit wel vaker misgaat als het niet rechtstreeks bij vca Nederland word aan gevraagt. Mischien iets om een keer na te kijken. Nogmaals bedankt aan de trainer.
Doel bereikt
Na de middag komt de lesstof veel minder door, dan in de ochtend. Naar mijn idee teveel informatie voor 1 dag
Fijne ervaring, goed geregeld allemaal.
het was een lange dag, de docent sprak plat haags en maakte zijn woorden niet af. Het lukte mij enkel om hem te verstaan als ik lip las. Gelukkig hed ik van te voren het boek en oefentoetsen al doorgenomen. Met enkel de cursus had ik het niet gehaald.
Docent was zeer duidelijk!
VCA-VOL gehaald met 88%, maar welke 12% heb ik nu fout. Waarom is er geen reflectie van de vragen die ik goed en welke ik fout heb beantwoord?
Na een volle cursus dag heb ik gister mijn VCA weten te behalen. Dit mede door de onwijs goede uitleg en aandacht van de docent George. Door zijn betrokkenheid in ieder individu maakte hij het erg persoonlijk. En daarom naast leerzaam, ook erg leuk! Dank je wel George, voor jou duidelijke uitleg ! Van mijn een dikke 10.
E-learning was goed te volgen en de examen was ook goed voor elkaar
Gelijk gehaald, bedankt. Alleen plastic pasje nog niet ontvangen.
Duidelijke lessen, goedkope prijs, helemaal top
Mijn ervaring met VCAcursus.nl was geweldig. De lesdag was goed geregeld, georganiseerd en vooral gezellig. Stilzitten en luisteren kan soms lastig zijn, maar dankzij de interactieve lessen, voldoende pauzes en een uitstekende lunch vloog de tijd voorbij. Handige ezelsbruggetjes en praktijkvoorbeelden werden behandeld, waardoor ik binnen één dag mijn VCA-VOL voor de komende tien jaar heb behaald. Zeker een aanrader.
de cursus was erg interessant, de leraar heeft hier het grootste aandeel in gehad. Hij zorgde ervoor dat je van begin tot einde alles goed kon volgen en vertelde alles op een boeiende manier.
deze leraar heeft de les zeer goed (en effectief) en leuk gedaan op de examen haperde de laptop even maar goed geregeld / opgelost en een super veel en goede lunch !!!!