prima levering

snel en volledig en goed communicerend over b.v. vakantie periode en verwachte leveringstijden.

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Vlotte levering, veel aandacht voor extraatjes, persoonlijke benadering met mooi kaartje.

• Mist u iets in onze service? Nee

Altijd bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk

Ik ben altijd heel tevreden en ik bestel hier sinds mijn hond een puppy was (winter 2022). Mooi om te zien dat de producten worden uitgebreid en dat er wordt meegedacht wanneer er iets specifieks nodig is. o gaat Celtic connection er vanwege de leverancier uit en heb ik twee proefverpakkingen van ander merk ontvangen om te proberen. Dank je wel daarvoor.

Uitstekende dienstverlening

Altijd is er een persoonlijke notitie bij. Met vragen kan ik altijd bij Mike terecht. En …. Het is zo jammer dat Celtic uit het assortiment verdwijnt. Eerlijk gezegd begrijp ik er niets van en ik gun het Mike ook niet . Een zonnige tijd gewenst Ineke

• Mist u iets in het assortiment? Neen
  • Mist u iets in onze service? Neen

Met verstand en kennis wordt er meegedacht

Eerste ervaring en erg positief, zelfs aan de balie tijdens ophalen, kan een bestelling nog een beetje gewijzigd worden en wordt er goed meegedacht met de situatie. Helemaal top!

• Mist u iets in onze service? Nee

De bestelling is goed en op tijd geleverd. Prima product!

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Ik ervaarde me welkom en geholpen

Mike dacht mee met welk voer ik zou kunnen kiezen voor specifiek mijn hond die mogelijk niet teveel eiwit moet hebben, maar ook niet teveel koolhydraat. Een andere online winkel hield het bij een hond moet gewoon veel vlees hebben en verder maakt het niet uit. Dan ben ik gelijk weg, hoe goed zo'n zaak verder ook is qua producten. Ik val absoluut voor de service met vriendelijkheid en geduld. Het liefst zou ik helemaal rondkomen bij deze winkel voor wat ik allemaal te bestellen heb voor mijn hond. Prettig online-winkelen in de sfeer van menselijkheid en vertrouwen

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Ze vinden de botten lekker ik heb alleen de verkeerde besteld zijn heel groot voor mijn pup

Uitstekend, in elk opzicht

Snelle levering, heldere en duidelijke communicatie, maar ben ook vooral erg blij met de producten, hoe natuurlijker hoe beter voor mijn hond en hondenklanten. En SUPER blij met de kalfspeesjes, echt geweldig. Mijn hond is er DOL op ( en dat zegt wat), en doet er lekker lang mee.

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Snelle levering, gezonde maar geliefde hondensnacks

Wij kopen snacks voor onze hond bij natuurlijkvoordehond. Kleine harde snoepjes voor tijdens het wandelen, waarbij ik vaak bedelende andere honden aan mijn broek heb hangen. Onze hond vind die ook heerlijk dus het is makkelijk zijn aandacht ermee te krijgen. Ook kopen we er kleine botjes waar onze hond gek op is. We bestellen bij natuurlijkvoordehond omdat het 100% natuurlijk is, geen rotzooi, maar wel betaalbaar. Echt super fijn! Enige verbeterpunt zou zijn om a. Minder plastic verpakkingen te gebruiken (indien mogelijk) of ook grotere verpakkingen aan te bieden zodat we minder veel kleine plastic zakjes hebben.

Klantvriendelijk

Attent en welkom

• Mist u iets in het assortiment? Nee niet nu

Snel en netjes geleverd.

Een penning besteld voor de hond. Deze was binnen twee dagen in huis. Netjes en stevig verpakt.

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Uitstekend assortiment, zeer snelle en correcte levering

Assortiment met veel keuze van goede producten. Goede omschrijving van de producten. Website is zeer overzichtelijk. Levering zeer snel.

Uitmuntend

Mooi vlees, de hond eet het graag, in de toekomst zeker opnieuw bestellen.

Altijd hele snelle levering

Meteen de dag dat ik bestel wordt alles al klaargemaakt voor verzending en is het de volgende dag binnen. En met de persoonlijke boodschap via een kaartje is dit echt goede service! Ik blijf hier bestellen.

Snelle levering, goede producten

Zeer tevreden over ‘natuurlijk voor de hond’. De bestelling was snel in huis en onze hond vindt de brokjes en snacks heerlijk. En hij is erg kritisch!

• Mist u iets in onze service? Nee

Mooie producten en snelle levering

Goede ervaring, ga hier zeker opnieuw bestellen

Zeer snelle leverling

Betrouwbaar en zeer snelle levering.

Snelle en correcte levering

Goede producten, snel geleverd!

Goede kwaliteit en snelle levering

De snacks zijn heerlijk ( volgens de hond) en snel geleverd!

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Super snel en super lekker

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Goede eerlijke brokjes en mijn kieskeurige Doodle vindt ze heerlijk.

• Mist u iets in onze service? Nee

Snelle levering en goede kwaliteit voer voor de hond

Wij zijn heel blij met de kwaliteit van het hondenvoer, snacks en blikvoer, alles op natuurlijke manier bereid en geen kunstmatige toevoegingen. Heel blij mee en onze hond ook.

Heel tevreden

Ben heel tevreden en onze Bowie ook. Ze vindt het heerlijk en haar vacht is prachtig. Snelle levering dus top

Uitgebreide keuze

Zeer ruime en gevarieerde keus, gunstig geprijsd. Zeer snelle bezorging

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop