Snelle levering en prima producten

Alles was snel geleverd en mijn hond vindt het ook nog lekker. Dus een geslaagde aankoop!

Kwaliteit

Snel bezorgd en goed product

• Mist u iets in het assortiment? Runderoren
  • Mist u iets in onze service? Nee

Fantastische service en snelle levering.

Goede hondenbrok niet direct te koop in de dierenwinkel. Maar via Natuurlijk voor de hond binnen 1 dag geleverd aan huis. Keurig verpakt. Dit alles zonder verzendkosten.

Goeie en snelle service

Ik was op zoek naar Celtic hondenbrokken. Hier gevonden en besteld. De volgende dag al in huis. Toch nog gemaild met een vraag en binnen een half uur een vriendelijk antwoord waar ik wat aan heb. Ik blijf hier hondenspullen bestellen voor mijn Labrador.

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Keurig verpakt en snel geleverd!

Heb je advies nodig? Perfecte uitleg, en advies. Goederen zijn netjes verpakt en snel geleverd!

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Goede producten op natuurbasis, geen toevoegingen. Onze hond doet het er heel goed op hij kan niet tegen ander voer, top producten.

• Mist u iets in onze service? Nee

Fijne shop met ruime keuze aan goede voeding, snacks en meer. Voor ieder wat wils, ruime keuze.

• Mist u iets in het assortiment? Meer laag in vet producten
  • Mist u iets in onze service? N.v.t.

Goede producten, perfecte levering, vriendelijk klantcontact.

Ik bestel al lange tijd en vaak bij Natuurlijk voor de Hond. Ik ben erg tevreden over de natuurlijke kwaliteit van de producten en de levering is altijd stipt, kloppend en met een persoonlijke noot. Een heel fijne leverancier!

• Mist u iets in onze service? Nee

Snelle levering, vriendelijk kaartje en goede kwaliteit hondensnacks!

Aan te raden en ga zeker hier opnieuw bestellen

Natuurlijke start

Net een pup in huis, moet je toch denken aan vlo en teek bestrijding als je in een buitengebied woont, na bij mijn vorige honden altijd naar chemische bestrijding gekozen te hebben (er was ook nog haast geen natuurlijk aanbod) nu bewust de keuze gemaakt voor een natuurlijk product, hoe het in de praktijk werkt weet ik nog niet, hoop dat ik alleen voor vakantie's in het buitenland nog chemische bestijding te gebruiken.

Mooie producten

Altijd snel geleverd. Duurzame producten waar mijn hond gek op is. Duidelijke communicatie en redelijke prijzen

• Mist u iets in onze service? Zeker niet

Super snelle service en altijd een handgeschreven kaartje bij de bestelling

Klantgericht, duidelijke site en snelle service

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Altijd netjes, snel en mooie producten

De producten zijn goed, mooi assortiment, snelle levering en nog nooit een klacht of vraag hoeven hebben!

Snelle en vriendelijke service

Voldoende keuze in Carnibestproducten

Makkelijk bestellen, Snelle levering

Natuurlijk voor de hond is een geweldige winkel met goede service, snel geleverd. Een aantal jaar geleden waren wij op vakantie in het buitenland en bleek dat we te weinig brokken bij hadden. Contact met hun opgenomen en binnen paar dagen hadden we op ons vakantie adres de bestelling geleverd. Wegens andere situatie pas nu weer in de gelegenheid bij hun te bestellen en ik ben gelijk weer net zo tevreden als toen.

• Mist u iets in het assortiment? Niet op gelet
  • Mist u iets in onze service? Nee

Ruim assortiment, snelle levering.

Duidelijke website met een groot assortiment verschillende producten. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Top!

Altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Natuurlijk voor de Hond en heb nooit problemen gehad. Als iets (bij uitzondering) niet op voorraad is, word ik er op tijd over gebeld. Alles wordt snel en netjes geleverd.

• Mist u iets in het assortiment? Meer biologische snacks en kluiven.

Zeer prettig

Mooie producten Snel geleverd Ook telefonisch advies.

• Mist u iets in onze service? Nee

Mooie eerlijke producten. Ga er zeker vaker bestellen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via e-mail. Snel in huis.

• Mist u iets in het assortiment? Runderlongtrainers en Runderlong en vleesbotten
  • Mist u iets in onze service? Nog niet haha

Goede producten en vriendelijke service.

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Je krijgt wat je besteld, duidelijke communicatie en snelle levering!

Super netjes geholpen

Kwamen onverwachts, dhr gaf ons duidelijk en deskundig advies en toonde interesse in de voedsel problematiek van onze hond. Nam alle tijd echt heel netjes.

Fijne website, goede service

Hele fijne website met duidelijke info. Duidelijke communicatie vwb bestellen en afhalen. Ze zijn betrokken en hebben kennis van zaken.

Snelle en nette levering

Ik heb hier al vaker besteld. En ze hebben een nette en snelle levering. Erg betrouwbaar en stel dat je iets besteld en het niet wat je er van verwachte. Wordt het ook binnen een redelijk snelle tijd ook netjes afgehandeld. Dus ook goede service

Perfecte service, goede producten

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop