Supersnel geleverd voor een scherpe prijs

Blij met Natuurlijk voor de Hond als leverancier van het voer voor onze honden. De voorraad staat vermeld op de website zodat je gelijk kunt zien wat de levertijd is (volgende dag is ook echt volgende dag).

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Prima webshop en snelle levering

Koop hier altijd de Carnibest snacks voor onze hond. Fijne website en altijd snelle levering. Heel tevreden!

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Geweldige service, en snel geleverd

Top service van Mike, ik heb al eerder besteld, maar nu had ik de verkeerde druppels ontvanegn, en wordt gelijk goed opgelost en nieuwe verzonden. Echt super. Alles goed verpakt en nog een persoonlijk bericht erbij, en folder van de betreffende druppels. Dit was zeker niet de laatste bestelling, tot de volgende keer, en super bedankt voor de service!

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Bestel er al een hele tijd het voer voor mijn hond en ik krijg het altijd super snel en netjes bezorgd! Zeer tevreden!

• Mist u iets in onze service? Nee

Fijne site om te bestellen!

Snelle levering Producten en brokken lang houdbaar

Zoals altijd prima!

Weer lekkere producten besteld, goede voeding, lekkere kluifjes van Earth Animal (het proberen waard), onze hond vind ze heerlijk en ze zijn gezond, zonder nare lijm en bleekmiddelen en dergelijke. Ook heb ik een leuk ledlampje besteld voor aan haar riem, wat een fantastisch lampje, ze is nu goed te zien in het donker, en het werkt supermakkelijk, geen batterijen maar even opladen in een usb poortje en klaar! En zoals ik gewend ben, keurig verpakt, en de volgende dag in huis! Het was weer top, dank je wel!

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Fijne webshop en snelle service

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Goed assortiment en nette service

Goed assortiment voor oké prijzen, nette service, goede communicatie, ik bestel zeker weer!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.
  • Mist u iets in onze service? Een laatste reactie op mijn mail Ivm de post

Fijne webshop met echte kwaliteitsproducten.

Ontzettend fijne webshop! Ik koop er altijd de brokken voor onze honden. Goede service en snelle levering.

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Prima service en snelle levering!

Zelfs met de feestdagen in het vooruitzicht, is de bestelling tijdig geleverd. Top!

Goede service! Top

Voor de eerste keer besteld bij Natuurlijk voor de hond. De dag nadien mijn bestelling al geleverd. Super snel. Top!

topper

ik heb mijn pakje niet ontvangen door een fout van de bestuurder, iemand heeft het afgetekend maar niet ik, al 2 keer via de telefoon kontakt gehad, steeds heel vriendelijk en ik ben er zeker van dat het opgelost geraakt

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.
  • Mist u iets in onze service? nee

Correcte afhandeling.

Ruim assortiment en snelle levering

Geweldige snacks

Ik vind op deze site goede snacks waar mijn allergische hond tegen kan. Het assortiment met met zorg uitgezocht en alles is heel natuurlijk. Als er staat dat een nack 1 diersoort is, is het ook echt 1 diersoort zonder toevoegingen.

alles weer super geregeld

snelle en makkelijke afhandeling en levering.

Kwaliteitsvoer

Overzichtelijke site met goede kwaliteit dierenvoer.

• Mist u iets in het assortiment? Meer keuze in seniorbrokken voor de hond

Goede producten snelle levering

Eindelijk een site waar natuurlijke producten op staan. Mijn hond heeft meerdere allergieën en hier heb veel producten zonder toevoegingen! Heel blij mee

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

zoals altijd heel goed, snelle reacties op vragen .

Altijd goede service snelle reacties goede producten .

Snel Goede producten Goede service

• Mist u iets in onze service? Nee

Netjes en goed verpakt,snelle levering.

Voor de 1e keer hondenvoer besteld. Dit was netjes en goed verpakt en de volgende dag in huis. En er zat een kaartje bij met een handgeschreven bedankje.

Persoonlijke snelle service

Hele fijne persoonlijke snelle service en

Snel

Goed geholpen snel ontvangen goed geïnformeerd over de zending Houden zo

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Erg ruim assortiment en snelle verzending

Gewoon een goede website, veel keuze en dat is voor ons hond met allergie echt heel erg fijn!

• Mist u iets in het assortiment? Paardenbeen om te kluiven

supergoed

Goed en snelle levering

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop