Het begin bedrag is een lokkertje.

Het lijkt zo goedkoop. Maar als je alles het ingevuld, komt het leasebedrag veel hoger uit.

duidelijk en overzichtelijk

De 1e keer op deze site gekeken. De site is duidelijk en overzichtelijk. De keuze is reuze.

Goed overzicht !

Eindelijk een site waar je aan de linkerkant bepaalde opties uit kan zetten, waardoor je niet al de auto's af moet die niet voor jouw in het plaatje passen! Erg overzichtelijk dus. Je kan hierdoor heel gericht zoeken. Super

Vlot

Snel

Prima site om iets te vinden op privelease gebied.

Het is een heel duidelijke site om te vinden wat je zoekt met veel uitleg. Wij zijn tegen het eind van dit jaar op zoek naar een private lease auto en kijken heel vaak al op deze site,het is erg duidelijk en uitgebreid om te zoeken en wat ook handig is om te kijken wat de levertijd van sommige auto's is. Met vriendelijke groet, Fam W.J v d Steen

Overzichtelijke site

Fijn om een site te hebben waar je goed kunt vergelijken zonder dat je 20 sites moet afstruinen

Super handig en snel doorgestuurd

Helemaal top snelle vergelijk

Makkelijk en duudelijk!

Het is een gebruiksvriendelujke website!

Goede vergelijkingen en juiste gegevens

Duidelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk

Geen ervaring nog

Lekker overzichtelijk en makkelijk

Je wordt zonder poespas rondgestuurd en komt zo bij de info die je nodig hebt

Duidelijk in wienig tijd

Snel te zien wat de kosten zijn. Overzichtelijk

Duidelijke site

Duidelijke site en overzichtelijk

Aardige site

Helder overzicht

Maakt kiezen veel eenvoudiger

Prima. Duidelijk en snel.

Prettige en overzichtelijke site.

De website is geweldig!

Op dit moment is mijn budget niet heel groot, maar ik ben toch veel onderweg. Daarom zocht ik een goedkope leaseauto. Ik ben bij verschillende bedrijven geweest om de perfecte auto te vinden, maar altijd zonder succes. Toen vond ik deze website! alles staat netjes op een rijtje en helpt je om de perfecte leaseauto te vinden. Ik had met een paar clicks al een goede leasemaatschappij gevonden met een mooie auto! Ik ga volgende week al een proefrit maken in hopelijk mijn toekomstige Opel Corsa! Ik raad echt iedereen die opzoek is naar een leaseauto deze website aan. 1 woord, Geweldig!

Duidelijkheid troef

Helder en beknopte info

Top vergelijking

!!

Overzichtelijke adequate site

Makkelijk en overzichtelijk private lease abonnement samen te stellen

Goed overzichtelijk

Mag soms alleen wat sneller zoeken

Overzichtelijk en vrijblijvend

Goed om te oriënteren en te vergelijken. Duidelijke en makkelijk hanteerbare site. Niks mis mee

Overzichtelijke site!

Ik zocht een goede aanbieding voor een lease auto Voor mijn zoon. Fijn dat je in 1 oogopslag ziet wat de kosten zijn maar ook bv eigen risico.

Hendrik Figeeweg 1

2031BJ Haarlem