zeer duidelijk

sinds kort heb ik me ingeschreven en nu al zeer tevreden

Fijn in gebruik en geeft makkelijk overzicht!

Fijne verglijking te maken. Makkelijk in gebruik en erg overzichtelijk.

informatie overzichtelijk weergegeven

gemak

Toch even makkelijk vergelijken met Leasevergelijker.nl

Duidelijke site

Je kunt op deze site jou gewenste lease auto erg goed samenstellen.

Duidelijke site met heel makkelijke navigatie en zoekmogelijkheden

Prima om te vergelijken zodat je niet ergens in een advertentie deal trapt.

Mijn ervaring met de website leasetrader.nl is positief.

Overzichtelijk, eenvoudig en prettig in bediening. Thans is mijn leasecontract ter overname op de website opgenomen.

helder, duidelijk en een snel inzicht

plezierig om het gevoel te krijgen dat je een offerte ontvangt die beantwoordt aan wat je zoekt.

Goed alternatief

Mobiele versie leest/werkt niet makkelijk, een app zou ook prettig zijn. Communicatie kan wat laag-drempeliger (nu verl velden invullen).

Vergelijkingen tussen diverse leasebedrijven en aangeboden foto's zijn zeer handig en toepasbaar en

Zie boven

good

heldere en overzichtelijke site.

Duidelijk overzicht

Op de website vind ik altijd snel het actuele aanbod. Met de filters heb ik vlug te pakken wat ik wil zien

Overzichtelijke website en alle relevante info direct inzichtelijk

Ik werd via een YouTube commercial op leasetrader geattendeerd. Zeer overzichtelijke site, alle informatie beschikbaar en geen enkele irritatie in het doorverwijzen of reclames

Veel aanbod, lastige zoeken

Op deze site zijn veel leasecontracten te vinden die kunnen worden overgenomen. Het is alleen best lastig zoeken. Het ze me helpen wanneer er kan worden gefilterd op bv carrosserie of bepaalde accessoires.

Netjes

Snel

Perfectie door eenvoud

Heel duidelijk door alleen de benodigde keuzemogelijkheden. Wel mis ik de keuzetool: benzine/electr./hybride

Eenvoudig zoeken naar beschikbare lease wagens

Het is eenvoudig zoeken naar beschikbare lease wagens. Verbeterpunt kan zijn dat ook geselecteerd kan worden op contract kilometers en op regio of provincie. Verder is het een prima zoek site

goed en snel alternatief voor occasion lease

Ruim aanbod van occasion lease auto's. Tip, kijk naar de auto's waar de eigenaar een bonus geeft bij overname. Bij oudere lage bijtelling auto's kan de 5 jaar binnenkort verlopen zijn. Hou dit in de gaten.

Lease Trader loopt op rolletjes

Snelle terugkoppeling zodat je weet waar je aan toe bent. Niets vervelender als nog hoop hebben op een specifieke wagen die reeds vergeven blijkt te zijn. Dan maar liever snel die feedback en het vizier op iets anders;)

Snel en efficiënt!

Op een vraag wordt adequaat en keurig gereageerd.

Handige tool voor het leasen van een leaseauto met een kortere looptijd tegen gunstige prijzen

An sich de gedachte achter de tool is al een fantastisch businessmodel. Voor ons (AXS Logistiek III, detacheerder van logistiek kantoorpersoneel) als relatief startend bedrijf, wil ik mij nog niet committeren aan lang-lopende contracten. Desondanks hebben wij toch behoefte aan leaseauto's, waardoor dit een uitstekende oplossing is. Verder was het gebruik van de website prima, het was gemakkelijk zoeken.

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk prettig en snel zaken doen!

super snel reactie gekregen

super snel reactie gekregen. keurig te woord gestaan. gewoon zoals iedereen wenst behandeld te worden.

Snelle reactie.

Helder, makkelijk en betrouwbaar

Ik heb een goede ervaring. Alles verloopt soepel en gebruiksvriendelijk.

Hendrik Figeeweg 1

2031BJ Haarlem