x

Pluspunten

Snel resultaat op de site keuzes in nieuwe tabs voor beter vergelijk

Kleur weergave bij kiezen laakken laat je in het onzekere misschien kan de foto mee aangepast worden met de keuze

Pluspunten Goede service, snelle afhandeling

x

Pluspunten Vlot geregeld. Mijn leasecontract was veel eerder als verwacht overgedragen.

Pluspunten Alles ziet er goed en netjes uit Verbeterpunten Zou iets hipper mogen zijn

Pluspunten

Zeer scherpe overzichten en vergelijkingen. Ik heb ze individueel niet zo scherp kunnen vinden. Fijn ook dat er in een oogopslag duidelijk is over hoeveeel km per maand het gaat en eigen bijdrage etc.

Minder e-mails

Pluspunten duidelijke zoekopdrachten

Pluspunten Snelle reactie

Pluspunten Geeft je de mogelijkheid om je lease contract aan te bieden, wat erg prettig is omdat dit niet mogelijk is bij de lease maatschappij Verbeterpunten Portal voor beheer van advertentie kan wel iets gefinetuned worden.

Pluspunten duidelijke website, goede zoekmogelijkheden. Je kunt goed nagiveren, zonder vast te lopen.

Pluspunten Duidelijke informatie op de website, erg overzichtelijk en duidelijke communicatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dui

Duidelijke uitleg

Pluspunten

Ik ken dit bedrijf nog niet, heb nog geen vergelijking ontvangen, dus kan ook nog geen oordeel geven.

Graag zsm vergelijkingsmateriaal opsturen svp.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geachte Hr/Mvr ik heb mij net ingeschreven als klant , maar ik heb nog geen ervaring met het vergelijken. de website is netjes en overzichtelijk dus ik reken erop dat ik in de toekomst een goed overzicht zal krijgen. mvg cm van den nouwland

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Ruim aanbod, overzichtelijk, goede filters Verbeterpunten Heb 3x op auto gereageerd. 1 was niet meer beschikbaar, had er dusnuet meer horen te staan. 1 reactie van berijder, maar vervolgens niets van leaseplan vernomen en 1 geen enkele reactie gehad (leaseplan) terwijl er 3 dezelfde auto's beschikbaar zouden zijn. Onduidelijk of deze wel of niet bsb zijn

Pluspunten Erg simpel te gebruiken en een goed aanbod. Verbeterpunten De website mag wel een moderner design gebruiken, het komt vrij ouderwets over (ookal is de functionaliteit ervan niet ouderwets, zonde dus)

x

Pluspunten

Het positieve is dat er geen negatieve punten zijn.

Pluspunten goed initiatief om eenvoudig een shortlease auto te zoeken. Verbeterpunten geen

Pluspunten Betrouwbaar, heel divers aanbod en het contact gaat altijd met de aanbieder zelf, waar LeaseTrader zelf niet tussen zit. Heel fijn.

Hendrik Figeeweg 1

2031BJ Haarlem