nuttige en betrouwbare info.

Zeer zeker aan te raden als je een auto wilt gaan leasen.

Reacties betrouwbaar

Reacties waren betrouwbaar, waardoor de auto snel is overgegaan op een nieuwe bestuurder.

ideaal om zo een vergelijking te maken

ideaal om zo een vergelijking te maken

Grandioos

Mooi overzicht van vele auto's die je kan leasen.

efficient en duidelijk

Vond heel snel waar ik naar op zoek was met een duidelijke uiteenzetting van de voorwaarden

prettig dat alle private lease overzichtelijk op deze site staat

Het is lastig om je te orienteren op de nieuwe markt van elektrische auto's en helemaal op een vrij nieuw concept van private lease. De vergelijker helpt daarbij goed en heeft me overtuigd dat er geen addertjes onder het gras zitten

Makkelijke site met scherpe aanbiedingen

Makkelijke site, eenvoudig zoeken en doorgestuurd worden naar juiste aanbieders. Het aanbod zou wel wat groter mogen zijn. Wat opvalt is dat je via deze site betere offertes krijgt dan als je direct naar de site van de lease aanbieder gaat

Onmisbaar

Groot deel van het aanbod bij elkaar in één website. Onmisbaar om je te oriënteren op een nieuwe leasewagen.

duidelijke vergelijkingen

duidelijke overzichten. geen addertjes onder het gras

Mooi vergelijkingstool

Overzichtelijke vergelijking en alle extra packs zijn goed beschreven.

leuke goed overzichtelijke site.

kan goed vinden wat ik zoek, voldoende met een 6 omdat ik graag gelijk wil zien wat een auto kost bij 15.000 km per jaar. dat is nu (nog) niet mogelijk. ziet er wel erg goed uit en veel gemak voor de rest.

Overzichtelijke vergelijking!

Gemakkelijke vergelijking van de verschillende lease maatschappijen per automerk en type. Zo weet je snel waar je jouw favoriete auto het voordeligst kunt leasen.

lekker overzichtelijk

Geweldig om op zo'n goed functionerende site je voor te bereiden op een eventuele aanschaf/lease.

geweldig toegankelijke site

Eenvoudig in te vullen en helder uitkomsten

Makkelijk en overzichterlijk een auto kunnen vinden

het eerste proces ging zeer gemakkelijk

ik hoop dat de rest van de ervaring ook zo snel en gemakkelijk zal gaan.

Goede vergelijker

Duidelijk en goed eindresultaat.

Super duidelijke site

Heb via de site een lease bedrijf gevonden

Goede site

Veel overzicht aanbevolen door familie maar zal hem zeker aanbevelen aan derde

overzichtelijk

hier kan ik goed vergelijken

Handig en nuttig

Het was heel makkelijk te gebruiken en snel reageren.

mooie duidelijke site

denk dat ik mijn auto wel heb gevonden ,nu nog overleg met mijn vrouw en dan gaan we het doen

Handige en snelle site

Wel jammer dat er niet de mogelijkheid om _op voorhand_ het jaarkilometrage in te geven

Handig overzicht, goede zoekfunctie

Prima site waar je met een handige zoekfunctie snel in zoekt. Enige nadeel is dat de info niet altijd up to date blijkt te zijn. Maar dat ligt niet aan de site maar aan de bedrijven die de gegevens aanleveren, denk ik.,

Overzichtelijk

Voor het eerst deze site bezocht. Wel even wennen en veel info. Onduidelijk of je - mocht een lease auto aanschaffen - je eigen auto kunt inruilen. In ieder geval geven niet alle maatschappijen daar duidelijkheid over.

Hendrik Figeeweg 1

2031BJ Haarlem