Voldoende

Ik kreeg wat ik wou weten.

Duidelijk voorstel

Makkelijke site, duidelijke uitleg en voorstel.

fijn side

voor de eerste keer op deze side gekomen scherpe prijzen

handige overzichtelijke site

bij het zoeken naar de beste lease deals op deze site gekomen.. superhandig !!hebben i nderdaad de beste deal gevonden.

Overzichtelijk!

Alle opties en aanbieders bij elkaar. Heeft me een hoop tijd bespaart om mijn auto te vinden.

overzichterlijk

duidelijk en ook voor een ouder iemand goed te lezen en geeft duidelijke uitleg

Duidelijk

Goede vergelijking.

onvolledig

Ik zou ook het aantal km's per jaar en de meerprijs voor een kortere looptijd willen kunnen opgeven nu moet ik steeds naar de aanbieder doorklikken om de meerprijs in te stellen om mijn echte prijs te kunnen bepalen Ook de (kleur anders dan wit) is vaak een meerprijs. Dus wil je je echt onderscheiden met deze site biedt dan ook die mogelijkheden

Leasetrader is erg laagdrempelig. Ik heb weinig verstand/interesse in auto's en heb middels leasetrader al 2x een auto uitgekozen.

Zeer vriendelijk en direct reagerend

Prima en snel geholpen. echt een aanwinst als je op zondag direct info wilt hebben.

Super overzichtelijk!

Fijne site met duidelijke prijzen

Duidelijk en makkelijk in gebruik

Overzichtelijk, makkelijk

gewoon duidelijk zonder omwegen!

Je ziet dat anderen met kleine lettertjes iets anders willen dan je zelf zou willen. Hier is alle DUIDELIJK en EENDUIDIG dus voor EEN uitleg vatbaar!

Goed en gemakkelijk zoeken

Ben op zoek en orienteer me op een hybride aangedreven auto tot een lease van maximaal Euro 400. Kijk ook naar de lease van gebruikte lease autos.

Super eenvoudig berekenen

De eenvoud om het leasebedrag te berekenen werkt super.

Duidelijke site, concurrerende prijzen

Goed te brekenen wat de uiteindelijke kosten zijn.

Ziet er goed uit

Kon een goede keuze maken

Duidelijke en brede vergelijker

Ik vind de website toegankelijk en duidelijk. Ik kon makkelijk vergelijk maken.

Snel en heldere informatie

Het invoeren was makkelijk en snel. Je krijgt een duidelijk overzicht van je gewenste auto en waar hij het goedkoopste is

Overzichtelijke en duidelijke site

Ik ben erg tevreden over de site, erg makkelijk zoeken en in een oogopslag zie je waar je het beste een leasecontract kunt afsluiten met tevens een directe doorlink naar de aanbieder.

Perfecte vergelijkingen

Zeer duidelijke site met veel aanbieders waaruit een goede en verantwoordelijke keuze is te maken en zonder verborgen kleine lettertjes.

Prima vergelijker, wel veel reclame.

Zie titel. Daarnaast vraag ik mij af of deze compleet is of niet. Naar mijn idee moeten er meer aanbieders zijn.

eenvoudige en duidelijke site

het is eenvoudig om op basis van je wensen een snel voorstel te krijgen wat hier aan voldoet

Overzichtelijke website

Duidelijk.

Goed en over duidelijk wat de kosten zijn ! En wat er wel en niet bij zit.

Hendrik Figeeweg 1

2031BJ Haarlem