Snelle levering, mooi product

Blij met mijn aankoop! Snelle levering en mooie producten!

Snelle verzending!

Goede prijzen voor leuke cadeautjes

Leuke winkel voor de Thomas fans, pakketje was er snel. De mini's zijn wel wat kleiner uitgevallen dan gehoopt en ook een oude versie. De rest- perfect!

snel en betaalbaar

snel geleverd en betaalbaar

Snelle levertijd en goed spul!

Was goed product zoals omschreven

De aankoop wordt snel verzonden, binnen de paar dagen krijg je deze thuis, Heel blij met het resultaat altijd

Mooie spullen en snelle levering

Ok

Duidelijke beschrijving, ook over de verzendtijd en tot onze verrassing werd het 2 weken eerder dan verwacht verzonden! Mijn zoontje was in tranen zo blij dat zijn treinen zo snel waren, ze konden wel heel erg hard rijden dan. Nu zijn ze nóg specialer voor hem.

Snelle top service

Mooie kwaliteit en snelle verzending

Prima koop!

Goede spullen. (Redelijk) snel geleverd. Veel plezier voor onze Thomas de trein fans (meisjes!) :-)

Snelle levering.mooie kwaliteit

t shirt van Thomas voor mijn kleinzoon besteld,ziet er erg leuk uit,goede kwaliteif en snelle levering.Heel blij mee.

Ik vind het ontzettend leuk voor mijn kleinzoon maar wat is het allemaal ontzettend duur voor wat je krijgt. O.a. Nep tattoos 10,00. Mag best wel wat goedkoper!!!

Beloftes moet je nakomen en anders niet maken

Ik een cadeautje voor een collega bestellen die weg gaat. Expres bij deze site besteld omdat deze op de site kenbaar maakte snel te kunnen leveren. Aangezien bol te lang zou duren. Helaas hebben we het afscheidscadeautje na kunnen sturen aangezien organisaties zoals deze tegenwoordig vooral loze beloftes doet om maar mensen te paaien. Wees gewoon eerlijk en doe anders eens aan een duidelijkere communicatie jegens jullie klanten.

De service is goed

De service is goed snelle levering

Goed en snel

Wat een keus

Voor onze kleinzoon weer een trein besteld. Bestellen was zo gedaan en goed en snel geleverd. Prima geregeld!

Mooie treintjes

Snslle levering

Super vlotte en snelle levering Altijd mooi en goed verpakt! Echt een aanrader. Spijtig dat we alle houten Thomas treinen nu hebben

Nog niet goed

Onderdeel stuk wacht op reparatie

Zeer snelle levering

Een zeer snelle levering. Helaas heeft onze kleinzoon"nog" geen gebruik kunnen maken van het cadeau. We zijn gisteren aangekomen in Nieuw Zeeland en onze koffers zijn vermist. Onze kleinzoon wist dat hij " Annie en Clarabel" cadeau ging krijgen. Hij is groot fan van Thomas.... vooral als het veel geluid maakt, hij is namelijk voor 90% blind. Nu duimen dat zijn cadeau snel arriveert..... ze zullen jullie snelheid niet evenaren ;-)

Geen lange levertijd en alles zat goed in elkaar

Geen lange levertijd en alles zat goed in elkaar

Duidelijke site, snelle levering en goede producten. Aanrader!

Good prices and selection. Fast service

Great selection. Everything in order

Dillenburgstraat 21

4835EA Breda

Over Thomastreinshop.nl

Thomastreinshop.nl is al jarenlang dé specialist in Thomas de Trein speelgoed.