Zeer netjes en snel geleverd

Snelle levering en reactie op mail

Donderdag treinen besteld, vrijdag al binnen. Ook op een vraag die ik had gesteld werd dezelfde dag nog antwoord gegeven. De enige opmerking die ik heb is dat als je iets wilt retourneren/ruilen de verzendkosten voor eigen rekening zijn en als je dan iets anders daarvoor wilt betaal je weer verzendkosten.

Snelle goede service.

Snelle goede service!

heel goed

bestelling snel en in orde binnen

Perfecte internetwinkel

Snelle verzending, keurig verpakt, goede communicatie

geweldig

snelle levering en goedkoper dan elders

Gevraagd (online bestelling) of het netjes ingepakt kan worden en dat was super gedaan. Gebeurt vaker niet dan wel bij online bestellingen ergens anders.

Geweldig!

Snelle en keurige levering.

Bestelling snel geleverd

Online bestelling snel afgehandeld en geleverd

Snelle service en mooie spullen

Ik had de spullen binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt en mooi materiaal. Ben er zeer blij mee!

Uitstekend!

Mooi trein snel bezorgd.

Snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd!

Fijne webshop voor de Thomas fan!

Mijn zoon zocht een baantje voor z'n automatisch rijdende Thomas trein. Ruim keuze en netjes verpakt en bezorgd. Top!

Overzichtelijke site, makkelijk in gebruik. Op zaterdagavond mijn bestelling geplaatst en op dinsdag al huis. Netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden

Overzichtelijk bestellen en snelle levering.

De bestelsite is overzichtelijk ingedeeld. Bestelling werd volgende dag geleverd.

Snelle levering en alles perfect

Super, veel keuze aan producten en snelle levering.

Super, veel keuze aan producten en snelle levering.

Snelle levering goed verpakt!

Snelle en correcte levering

Goede en snelle levering!

Betaalbaar en snel geleverd

leuk die beschrijvingen onder de treinen

Prettige webshop

Ik vind dit een fijne webshop, de spullen zijn altijd binnen 1 of 2 dagen in huis. De spullen die ze verkopen zijn van goede kwaliteit en een goed assortiment. Verzendkosten zijn ook heel schappelijk! Helaas was de doos beschadigd en daardoor de puzzeldoos ook iets ingedeukt, jammer want het was een cadeautje maar dit komt niet door de webshop maar door PostNL dus daar reken ik de webshop niet op af.

top

Snelle levering !

Duidelijke website en snel geleverd

Lekker vlot

Dillenburgstraat 21

4835EA Breda

Over Thomastreinshop.nl

Thomastreinshop.nl is al jarenlang dé specialist in Thomas de Trein speelgoed.