Zeer positief

Correcte levering

Prima goed geregeld

Snelle levering en fijne site

Makkelijke site om te bestellen. Snelle levering Houten treintjes zijn super leuk!

Snel geleverd. Product was zoals op de website is afgebeeld

Super snel

Snelle levering en mooie kwaliteit

Super leuke pyama

Mooie kwaliteit, goede srvice, snelle levering. Kortom top

Snelle levering. Goedverpakt, vergeleken met andere sites in een compact doosje.

Geweldige site en goede aflevering!

Ik vind dat jullie een goede overzichtelijke site hebben..met leuke spullen. Wij hebben onze kleinzoon al verblijd met de spullen. Ga zo door..En succes!

bestelde treintjes waren snel geleverd, gedurende proces goed op de hoogte gehouden, en bij bestelling zat nog een kortingsbon.

Super snelle levering,

De pyjama en T-shirt van brandweerman Sam voldeden volledige aan de verwachting en werden ook in deze tijd heel snel geleverd. Onze zoon is er super blij mee, Sam zijn grote held!

Goed te vinden, ruim assortiment, makkelijk te bestellen

Een genot om op jullie website rond te kijken en zo ons zoontje van bijna 4 heel blij te maken

Goede ervaring

Speelgoed top en klantendienst super vriendelijk

prima afhandeling

Snel gevonden wat ik zocht

Overzichtelijke webwinkel met een uitgebreid assortiment. Snelle en nette levering.

teleurgesteld

Zeer slechte kwaliteit van het treintje James uit “ Thomas the tankengine”. Al binnen 24 uur brak het wieltje van de lokomotief. Stuur de trein terug. Over de bezorging geen klachten.

Het product was precies zoals het plaatje. En zeer snelle levering. Top!

Snelle service bij aanvankelijk incomplete zending.

Bij aankomst van het pakketje bleek eerst helaas 1 treintje te missen. Na contact een snelle reactie en een dag later hadden we het missende Thomas treintje in huis. Vriendelijk contact via de e-mail en probleem snel opgelost.

Alles netjes bezorgd

👍🏼

👍🏼

top!

Ondanks crisis, volgende dag keurig bezorgd! Een blijde jarige!

Uitstekend!

Waar veel grotere speelgoedwinkels het lieten afweten was de service en snelheid bij deze webshop gewoon perfect.

Goede webshop

Veel leuk spul. Snel verzonden. Alleen jammer dat de megafoon nu al hapert...

Betrouwbaar en prompte levering van bestelling.

Betrouwbaar en prompte levering van bestelling.

Goed, snelle levering

Goed, snelle levering

Dillenburgstraat 21

4835EA Breda

Over Thomastreinshop.nl

Thomastreinshop.nl is al jarenlang dé specialist in Thomas de Trein speelgoed.