Hele mooie service

Een mooie selectie van Thomas and friends merchandise! Mijn bestelling via de website verliep vlot. Ikzelf maakte een fout bij het ingeven van de adresgegevens. Toen ik daarvoor een mail stuurde kreeg ik al heel snel een vriendelijke mail terug dat ze alles in orde gingen brengen. Wat ze ook deden. Na een dag of 2-3 had ik mijn pakketje al ontvangen. Dit was ook nog eens goed ingepakt. Zeker nog wel eens het bestellen waard!

Slechte ervaring

Ik had een speelgoed treintje besteld. Na bijna een week niks gehoord, ik had moeten mailen om status van mijn betaalde bestelling te weten (dit leek op smeken om iets wat je had betaald). Had gevraagd om mijn bestelling bij een afleverpost/winkel af te leveren (deze mogelijkheid is normaal bij elke willekeurige postorderbedrijf), schijnt dat het (achteraf gehoord) niet mogelijk was waardoor PostNL mijn pakket niet had afgeleverd maar terugnam naar de bestelde adres. Had weer moeten mailen, waardoor ik inmiddels 3 dagen moest wachten op een antwoord. Hierna kreeg ik te horen als ik toch mijn bestelling wil dan moest ik weer voor de verzendkosten betalen. Dus geen service en geen enkele begrip van thomastreinshop. Hierdoor had ik afgehakt en wilde de bestelde speelgoed treintje niet meer. Ik stuurde weer een mail naar thomastreinshop en vroeg om mijn geld terug te storten. Een simpele bestelling bij thomastreinshop, leverde meer hoofdpijn dan plezier.

Snelle levering goed verpakt ben er heel blij mee top

Altijd helemaal prima!

Duidelijke website, snelle levering en heel leuk speelgoed. Onze peuter is blij!

Keurig verpakt, volgens afspraak geleverd

Duidelijk, snel

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Positief

Tevreden over de levertijd, producten en mijn verzoek tot het inpakken werd gehoord. Positief verrast!

Prima ervaring

Twee keer besteld tot nu toe, en elke keer soepel gegaan. Prima!

Tevreden over aankoop

Zoon was blij met trein (Trackmaster). Goede kwaliteit en snelle verzending

Ik heb voor mijn achter kleinkind, 2 jaar, een bellenblaas brandspuit gekocht en dat werkt heel goed. Alle kinderen die er waren wilden het ook gebruiken. De brandspuit staat in een schaaltje met wat zeepsop en als je dan de brandspuit pakt en gebruikt ontstaat er een stroom van kleine en grotere zeepbelletjes door middel van een batterij aangedreven waaiertje. Dat nodigt andere kinderen weer uit om ze te vangen of verder geblazen.

Snelle levering. Goed verpakt. Mooi product.

Goede snelle service. Fijne webshop!

Goede, snelle service

Goede, snelle service

Snelle levering, website is kan wel een opfrisbeurtje hebben. Verder leuke thomas de trein spullen.

Excellent logistics, poor quality.

the website is super friendly. fast delivery. The quality of the product is really bad. I just don't return it because my son likes the design. I'm very disappointed.

Snelle service!

Mijn zoontje was superblij met de snelle service. Volgende dag al in huis.

Snelle levering en goed product

Het artikel is hartstikke leuk voor mijn kleinzoon. Het was ook netjes verpakt en snel verstuurd. Ik raad het zeker aan!!

Nu twee leveringen.snelle en goed verzorgd.

Is gewoon goed. Vele kunnen hier een voorbeeld van zijn.

Goed en snel met verzenden

Goede ervaringen en snelle levering

Netjes en snel geleverd

alles in orde

snel en goed verpakt en goede service

Leuke producten en vlot geleverd

Bij thomastreinshop zorgen ze er altijd voor dat je je kleuter niet teleur hoeft te stellen, snelle levering. De klas was super blij met de Thomas memory die hij uitdeelde voor zijn verjaardag!

Super winkel !

Voor de eerste maal besteld en een super service maandag besteld dinsdag alles mooi en netjes geleverd .

Dillenburgstraat 21

4835EA Breda

Over Thomastreinshop.nl

Thomastreinshop.nl is al jarenlang dé specialist in Thomas de Trein speelgoed.