Super snelle levering!

Super snelle levering

Helemaal super!

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. Duidelijke website.

scherpe prijs en snel verzending

scherpe prijs en snel verzending

Snelle levering goede product informatie

Zeer tevreden met product en service.

Jammer dat deze winkel niet in Leiden is.

Superleuk

Het leukste shirtje voor mijn kleinzoontje Thomas

Snelle bezorging

Vreemd dat je €3,95 moet betalen, terwijl stickers door de brievenbus passen , porto hiervan was €1,95. Dus al met al wel veel moeten betalen voor 2 sticker velletjes en 1 figuurtje ( totaal € 10;95) !

Grote keuze, prima service en snelle levering

Goed op de hoogte gehouden via de mail, pakketje was ook snel thuis bezorgd. Het is een cadeautje dus we zijn benieuwd naar de reactie van ons zoontje.

Eerst via mail contact gehad, super vriendelijk en snel antwoord. Snelle bestelling en levering. Top service. Bedankt

Regelmatig bestel ik hier iets voor mijn zoon. Hij is dol op Thomas de trein, al vanaf zijn geboorte. De service van deze webwinkel is goed. Als er wat is wordt er altijd een passende oplossing gezocht én gevonden. Meestal zijn de bestelde spullen de volgende dag in huis mits op tijd besteed uiteraard. Niks dan goede ervaringen!

Prima en snel geleverd!

Namens Sam de Brandweerman dank voor de vlotte levering van een nieuwe brandweerauto, brandweerboot en brandweer-voertuig. De brandweergarage is op volle sterkte!

Top service!!

Snel en vriendelijk Bestellen alleen nog hier onze thomas spulletjes

Tevreden over het speelgoed

Mijn zoontje vindt de treintjes super om mee te spelen en dan vooral om de verhalen van Thomas zelf na te spelen

Prachtig. Een zeer gelukkig kind gezien

Heel blij met de goede service van dit bedrijf.

Snelle levering.

Snelle core te jevering

Kwaliteitsvol speelgoed

Prima ervaring, goede service.

Ik heb deze aankoop als zeer positief ervaren. Snelle levering ook.

Altijd goed

Mij zoontje is een echte thomas fan,dus we bestellen regelmatig iets hier,nooit geen problemen snel verzonden goede prijs en kwaliteit

Correct !

Snelle levering, Mooi en kwalitatief speelgoed

De aankoop en service in een woord fantastisch

Trein besteld, voor de zekerheid nog een mail gestuurd of ik het op tijd zou krijgen, kreeg al heel snel een mail terug en de trein had ik de volgende dag al in huis.

Fijne website en snelle verzending!

Heel veel leuke artikelen voor Thomas de Trein fans! Ook heel prettig dat het snel verzonden wordt :)

Super blije kleinzoon !

Snelle levering.

Super leuke sokken met leuke extra attentie

Snelle levering en goede kwaliteit van Thomas de Trein sokken.

Dillenburgstraat 21

4835EA Breda

Over Thomastreinshop.nl

Thomastreinshop.nl is al jarenlang dé specialist in Thomas de Trein speelgoed.