Snelle levering en hele goede service.

Karel’s vissersboot werd de dag na de bestelling al geleverd. Ik zag nergens de visjes en andere attributen die wel op de doos stonden. Na een e-mail werd mij uitgelegd dat onder de boot een zakje met de attributen zat. Mocht het zo zijn dat ik de doos al weg had gegooid, zou ik het alsnog nageleverd krijgen. Gisteren heb ik het cadeau aan mijn kleinzoon gegeven. Hij is er dolblij mee. En indd het zakje zat onder de boot. Karels vissersboot is absoluut een leuk cadeau.

Heel positieve ervaring op alle vlakken!!

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. Heb ze ongeopend terug gestuurd, na het versturen van een mail. Ik werd vriendelijk terug gemaild en mijn geld werd terug gestort. Sindsdien deed ik opnieuw een bestelling en mijn dochter ook!

Was echt mooi om te bouwen.

Voor mijn zoon was een verassing, en hij speler grag met het huis. Hij vind ook super mooi . Hij wil meer.

Snelle levering, leuk product.

Was wat moeilijk inschatten hoe de boekjes er in het echt uit zouden zien. Dacht dat ze van karton waren, dus iets minder geschikt voor hele kleine kinderen. Maar verder hartstikke leuk, ook leuke verhaaltjes en een leuke traktatie kunnen maken voor mijn zoontje 's verjaardag. Werd lekker snel geleverd.

Super snel levering, echt top!

Leuk speelgoed. Mijn kleinzoon was super blij ermee.

Redelijk goed wel snel bezorgd

Neefjes waren heel blij.alleen jammer 2 dezelfde treintjes gekregen dacht 2 verschillende besteld had. Alleen bezorgen zetten zo voor de deur als je er niet bent

Goede levering

De juiste spullen geleverd en keurig op tijd

Goede zaak

Prima levering

Snel verzonden, prima geleverd en nette producten!

Leuk product en snelle levering

Erg leuk product ontvangen en de levering was snel. Ook fijn dat ik op vraag over het product een erg onderbouwd antwoord ontving

Prima!!

Niets op aan te merken. Snelle levering en goede informatie.

Snelle en slimme levering

Via Bol (ivm giftcard) en los via thomastreinshop producten tegelijkertijd besteld. Beide kreeg ik vlot en bij elkaar verpakt geleverd.

Super leuke spulletjes en goede service!

Wat een leuke en betaalbare spulletjes voor onze Brandweerman Sam fan!! Mijn vragen werden snel beantwoord en het pakketje was snel op ons adres! Hier bestel ik zeer zeker vaker!!

Bestelling was snel in huis!

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Tevreden met de ontvangen producten.

Top service!

Ik bestelde last minute nog een pakje en het werd de volgende dag (met de sneeuwval) al geleverd in België. Daar betaal ik graag verzendkosten voor! Trein van hoogstaande kwaliteit en kindje heeft er al uren mee gespeeld, wij komen terug ;-)

Hele fijne service!

Uitstekende service! Zelfs bij een lastminute vraag die wij hadden rondom het cadeautje dat we kochten. Snelle communicatie en het cadeautje zelf is ook erg bevallen!

top

product snel geleverd en alles was goed!

Alles wat je bestelt komt op tijd binnen. Als je vragen hebt over je bestelling, reageren ze heel snel. Een keer was er iets niet op voorraad en werd het geld netjes teruggeboekt.

Snel!

Waar andere bedrijven hun " morgen in huis" niet konden waar maken lukte het Thomastreinshop wel. Tevreden!

Dit is een fantastisch kado.

Prachtig kado voor jongens en ze zijn er heel zoet mee.

Goede en snelle service

Nadat ik mijn keuze heb gemaakt is t binnen een paar dagen geleverd.

Super goed

Mooie kwaliteit en op tijd en snelle levering.

Leuke spullen

Leuke spullen, maar sommige dingen leken op de plaatjes veel groter als dat ze waren, dus een beetje een tegenvaller

Alles prima!

Ontzettend leuk speelgoed en snel verzonden. Hartelijk dank!

Dillenburgstraat 21

4835EA Breda

Over Thomastreinshop.nl

Thomastreinshop.nl is al jarenlang dé specialist in Thomas de Trein speelgoed.