Goed verzorgd!

Goede verpakking. Op tijd geleverd in goede staat.

Gewoon goed en op tijd.

Top.

Ging heel snel goed gedaan

Ze doen wat ze beloven!

Het speelgoed ziet er goed uit. De bezorging was op de dag die aangekondigd was! Prima service.

Snelle en goede service

Zoals gewoonlijk gewoon goed.

Jammer dat je geen keuze kan maken wanneer je wil laten bezorgen.

Overzichtelijke site

Zeer vlotte afhandeling en bezorging

Goede betrouwbare shop

Netjes, op tijd, op afspraak en goed verpakt!

Netjes ontvangen

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima, wel langer moeten wachten op bezorging.

Prima, maar moesten wel wat langer wachten maar dat kan ook liggen aan de Corona en of feestdagen.

Snelle bezorging

Goed en fijn materiaal, groot assortiment en snelle bezorging. Mijn zoon is ontzettend blij met zijn treintjes!

Goede service snelle leveringen

Top webshop!

Een top webshop. Al een aantal keer hier besteld voor mijn zoontje, die groot Thomas de Trein fan is. Altijd supersnelle levering! Zal hier zeker nog vaker bestellen.

Helaas....

Helaas niets ontvangen. Bestelling zou 5 dagen geleden geleverd worden. Hele middag en avond gewacht. Inmiddels is de bestelling via track and trace niet meer te lokaliseren. Helaas een teleurgestelde kleinzoon die zijn zo gewenst kado niet onder de kerstboom trof.

Leuk speelgoed en goede service

In verband met drukte bij PostNL en de feestdagen is het pakket iets later aangekomen. Goed contact met de webshop gehad.

Helemaal top

Alles prima geregeld, niet duur en als er iets niet goed is dan wordt het direct geregeld. Ik ben heel tevreden

Ik had een pyjama gekocht en Zo mooi in de kleur rood ook me zoontje al vaak aangedaan en vaak gewassen maar hij blijft prachtig

Good quality toys and fast delivery

I ordered for my son two locomotives as a Christmas present. The toys are of a very good quality and are compatible with the common wooden railway systems (Ikea/Playtive/Brio). The package arrived very fast.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Makkelijk besteld en betaald. Duidelijke bevestiging via mail. Pakket volgende dag geleverd.

bestellen ging lekker

spullen tot op heden niet gehad denk probleem van de vervoerder track and trace is ook onvindbaar

Hele snelle levering

na de bestelling de volgende dag al geleverd.

Heb al eerder besteld!, en het is gewoon in 1 woord TOP!

Niets op aan te merken.

Overzichtelijk, duidelijk, vriendelijk, toegankelijk kortom : fijne, goederen snelle service ,leuk om te shoppen

prima service en snelle levering.

Zelfs in de hectiek van december in lock-down was het pakketje op tijd.

Dillenburgstraat 21

4835EA Breda

Over Thomastreinshop.nl

Thomastreinshop.nl is al jarenlang dé specialist in Thomas de Trein speelgoed.