Prettige en Professionele reparatie

Na afspraak is mijn scherm op zeer professionele en prettige manier vervangen. Zeer tevreden.

Zeer snelle service

Bij iPhoniels kon ik dezelfde dag nog terecht met mijn kapotte telefoon en binnen een half uur was deze weer gemaakt. Heel fijne service!

Goede service snelle levering goede prijs

Tevreden.

Product ontvangen zoals besteld

Snel en betrouwbare service

Veel kennis van zaken!

Niels heeft ons ook deze keer weer snel en goed geholpen met zijn vakkennis. We hadden 2 nieuwe telefoons nodig en hebben samen met Niels de keuze gemaakt. Niels update de IPhone’s en zet meteen alle gegevens van de oude telefoon op de nieuwe. Super service!

persoonlijk en professioneel

Nieuwe iPhone 15 gekocht bij Iphoniels. Contant ging soepel, hij heeft me geholpen met mijn vragen, mijn oude telefoon gegevens overgezet naar mijn nieuwe telefoon en ik ben super blij met mijn iPhone!

Hele vlotte en goede service

Batterij laten vervangen. De batterij bleek uitverkocht maar was de volgende dag aanwezig en kon ook meteen erin gezet worden. Heel erg bedankt voor de snelle service

Hele goede iphones voor een goede prijs.

Persoonlijke service = Top Prijs = Top Ik = blij Niels beantwoorde al mijn vragen binnen 5 minuten. Hij neemt echt de tijd voor je. Goede prijzen voor hele nette iPhones. Kortom: Betrouwbaar bedrijf van een hele aardige man.

Hele fijne service

Hele fijne service

Altijd heel goede service en betaalbare producten!

Wij zijn al jaren klant bij IPhoniels en de ervaringen zijn altijd goed. Goede voorlichting en uitleg over de aankoop van de telefoon of tablet! Wij zijn erg tevreden.

zoals je zelf ook behandeld wilt worden behandeld Niels je.

zie hierboven.

TOP

Super service!

Zeer netjes en correct geholpen.

Dit is mijn 5e of 6e telefoon al die ik er koop altijd netjes geholpen, ook als je zo langs komt om bv een bescherm glaasje te laten plaatsen, niets is teveel super!

Zeer goede en snelle service

Kan niet anders zeggen dat hij mij super heeft geholpen ,kon op de reparatie wachten binnen kwartier mijn telefoon weer gerepareerd, en bovenal...je kan er ook in de avond terrecht ...super voor de werkende man/vrouw. Ook is Niels zeer fijn in omgang,duidelijk communicatie en schappelijke prijzen ..5 sterren waardig.

Prima aan te raden shop

Tweede keer dat ik bij Iphoniels een Otterbox hoesje voor mijn Iphones heb aangeschaft. Deze hesjes waren nog lastig te vinden voor iets oudere modellen, maar bij Iphoniels waren ze nog volop voorradig tegen een mooie prijs. Na WhatsApp contact met Niels of het mogelijk was mijn laatste bestelling z.s.m. te ontvangen in verband met vakantie, kreeg ik gelijk respons dat het gelijk de volgende werkdag verzonden zou worden. Binnen twee dagen (PostNL had vertraging) kreeg ik het pakketje nog voor vertrek binnen. Chapeau voor de goede service. Ik raad een ieder Iphoniels.nl aan.

Helemaal top!

Constructieve, en klantvriendelijke service. Toen een van de artikelen die we hadden besteld niet leverbaar bleek werden direct meerdere goede alternatieven aangeboden. Snelle levering; goede kwaliteit van producten

Prima geholpen

Het is goed . Zie hierboven

Een goede kwaliteit.

Snel en vriendelijk service.

Geweldige service!!!

Wat moeite gehad met het overzetten van de gegevens naar m’n nieuwe toestel en mocht hem zelfs na sluitingstijd nog even bellen!

Goede en vriendelijke service. Goede aanpak van het probleem en bied goede oplossing .

Heb bij iphoniels telefoon en ipad gekocht. Allebei Refurbished, zijn beide in goede staat en voldoen prima.

……….

Prima, vakbekwaam en tijdens overzetten van oude naar nieuwe telefoon weer e.a. bijgeleerd!

Altijd netjes en snel behandeld. En eerlijk advies.

wederom top service

Niels heeft wederom een super deal geregeld!!

Geweldig hoe Niels de tijd voor je neemt en denkt in oplossingen.

Een afspraak gemaakt voor een nieuwe iphone. We zijn fantastisch geholpen en Niels denk mee in oplossingen met het overzetten van data. Niels neemt de tijd voor je en is een vakman. De koffie was heerlijk tijdens het wachten. Nogmaals Iphoneniels een aanrader.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.